E, ovako treba... > Plovila

Novi čamac- CRANCHI HOLIDAY

<< < (6/55) > >>

zveki66:

--- Citat: Zox  22, 10, 2018, 18:25:32 posle podne ---Милета неће глисирати, проверено.

Мислим да у њега није уграђиван слабији мотор од 130KS. Виђао сам моделе са 170 или 200KS. Требаће му мотор од 10-30KS и баласт, јер више неће бити намењен глисирању.

https://www.boatshop24.com/de/cranchi-holiday-21/Motorboot/1243967

--- Kraj citata ---

Potpuno tacno. Video sam camac uzivo. Jak, cvrst, plastika takva da o toj debljini ovi nasi proizvodjaci mogu samo da mastaju.  Ili snaga koju je Zox naveo da bi glisirao ili nesto DO 20ks..
Sve izmedju toga davanje para bez rezultata sem u novcaniku.

zankiki:
Bogami, kako na onom snimku ide sa yamahom 115, verujem da bi mogao i sa manje...
E sad sa koliko, pitanje je.

Baš me zanima šta će se dešavati sa 40KS, evo prijavljujem se da budem balast na pramcu ako treba, a taman malo i da zaplovim, pošto sam zarobljen u dunavcu...  sajkaca

DuleN:

--- Citat: zankiki  23, 10, 2018, 08:58:39 pre podne ---Baš me zanima šta će se dešavati sa 40KS, evo prijavljujem se da budem balast na pramcu ako treba, a taman malo i da zaplovim, pošto sam zarobljen u dunavcu...  sajkaca

--- Kraj citata ---
Par postova unazad sam objasnio kako se ponasa vrlo slican camac sa Yamahom 40, mada je imao i pogresno postaljen motor a i veliki problem sa nabudzenom platformom koja je uranjala u vodu ...
Sto se tice ovog camca, za mene je centralno i naj vaznije pitanje kako pismeno odraditi mesto za kacenje vanbrodskog motora. Gledajuci slike na netu, vidim da se javljaju dva pristupa:
- Secenje i spustanje do potrebnog nivoa zadnje ploce
- Postavljanje dopunske platforme za kacenje motora
Mislim da bi Mileta trebao da bude jeko oprezan i da se dobro posavetuje po ovom pitanju, sa ljudima koji se u ovo razumeju...

zveki66:
Ovaj camac ima fabricki odradjenu zadnju platformu tako da nema potrebe seci zadnju plocu, tj. zrcalo.

Zoran T:
Taj camac je duzi od 6m...bar po ovom zadnjem oglasu sto je Zveki stavio i sto mi je logicnije po sirini i rasporedu enterijera...takav raspored tesko na camcu od 6m...sigurno se drukcije ponasa na vodi od pasare tj vise sevrda al navici ces se...imas svoju yamahu i za pocetak ti nista vise ne treba...ili 90 ili 115 ks za camac od 1.5t  nista manje za glisiranje a 9.9 pa laganica...brzinu nemoj da gledas puno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju