Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Zakeralo:
--- Citat: Dora 15, 09, 2018, 21:14:19 posle podne ---U praksi veoma dobro znam razliku izmedju turbo dizela i atmo benzinca.. ali ako bi stavio motor od amerike? ha neko bi se iznenadio kako poteže :)
--- Kraj citata ---
Ne vuci me za jezik molim te. To mi je jedna od par stvari koje nisam prezalio. A sada vozim golfa i to full na baterije. Tako da..... Ne vuci. flasica flasica flasica flasica
--- Citat: Zoran T 15, 09, 2018, 22:17:09 posle podne ---Zakerako svasta sam vidjao al profilisano pero kormila ili balansno to na motornim camcima jos ne vidoh po nasim marinama...sipka i ploca koja je nazad malo estetski skosena i teraj...
--- Kraj citata ---
Neces ga nikada ni videti.
Dora:
Totales sam razočarat.. gledam par dana i kalkulišem ploviti ili dovući i cvrc.. Kapiram da nema normalnog auta koji vuče 2500 kila a za više jedino tenkovi ha Pada mi u vodu teorija zavere da uzmem u potaji manji brodić i dopeljam ga na prikolici. Gledao sam da kupim prikolicu, i to bih prežalio, prodala bi se ili bi služila svrsi ali auto je bre problemčina.
Nagradno pitanje glasi, koji je niskobudžetni auto pogodan za šlepanje. Do sada me uvek zanimala brzina, na težinu sam obraćao pažnju jedino u obrnutom smeru, što manje kila :)
@ Zakeralo
Šta fali Gnojfu ha Nacionalno vozilo :)
broker975fx:
Jel moze jedno prosvetljenje sta je profilisano ili balansno kormilo?
Bakara:
--- Citat: broker975fx 16, 09, 2018, 17:16:35 posle podne ---Jel moze jedno prosvetljenje sta je profilisano ili balansno kormilo?
--- Kraj citata ---
Nisam ni ja znao, pa me zainteresovalo. Verovatno ova slika dovoljno objasnjava, stvar je u tome gde se nalazi osovina kormila hi
Puna tema:
http://nautica-portal.com/forum/index.php?topic=4839.20
Zakeralo:
--- Citat: Dora 16, 09, 2018, 16:58:14 posle podne ---Nagradno pitanje glasi, koji je niskobudžetni auto pogodan za šlepanje. Do sada me uvek zanimala brzina, na težinu sam obraćao pažnju jedino u obrnutom smeru, što manje kila :)
--- Kraj citata ---
Niskobudzetini nijedan. Mislim da 530xd moze da povuce po saobracajnoj jedno 2.5t. Moj 530i e39 je bio 2000kg. Ionako neces moci autom, nego pitaj ove derane sto doteruju auta da ti dovuku. Na kamionce natovari auto a brod povuce.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju