Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
Gledajući ove (vas) čamdžije skapirao sam da tu ništa normalno nema ispod 5500 evra. Obzirom na moje kapacitete i da sam jako davnih dana sedeo po ceo dan sa kumom u čamcu, moglo se, ali ti je davno ispričana priča pa sam rešio da dodam još koju iljadu i pijem kafu na ravnom dok pecam. Neću baš moći da se zavučem gde i čamac a to volim ali volem i što šta drugo pa nema :)
I tako je rešeno, počeo si (sam) da jem te proizvode i onda ih jedi kvalitetno, nek se vidi raskoš. Doteraću ga polako na meru ako ne kupim neki drugi usput :)
DuleN:
Sve sto si napisao je tacno....
Ali....
Ali..
Sad ti predstoji kupovina pomocnog camca... ha
Dora:
a0335 već gledam oglase hahaha Trebao bih uzeti kakavu god kanticu od motora da se upiše u saobraćajnu ako je to bitno.. nikako da stignem do kapetanije.
Počela je razvaljotka :)
DuleN:
Mozda sad s razvaljotkom otkrijes neki holandski stek, pa da ti i ladaj i pomocni camac ostane dzabaka 114
U svakom slucaju, ako najdes neki secer u prahu u teglici, niposto ne bacaj k5
Dora:
Za sada sam na%u0161ao 200 kila olova hahaha ali istra%u017Eujem polako i dalje .. obrati%u0107u pa%u017Enju na sve pra%u0161kaste proizvode a i travkaste ako nadjem..
Ne mogu jednom rukom da je dignem a ima ih dosta :)
Taman da ih uve%u017Eem i napravim krmeno sidro da me onaj Lugar ne opominje svaki dan kako nisam spustio sidro a ko%u0161ava samo %u0161to nije :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju