Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (103/123) > >>

vepar:
Jedva cekam da osmotrim brod i iznutra! A spolja izgleda vrh! Ocuvan a sirok tezak stabilan! Ma prava momcina! Cestitam!

Dora:
Kasno sam ukapirao da si ti taj što pravi buku inače bih mahao i mahao :)

DuleN:
Dora,
Ako nije tajna, kolko izadje ukupno ova ladja?

Dora:
9500 a moglo je 1000 manje ali brzopletost, neupućenost promena plana itd.. Pre nego svi krenu da "mogao" si to i ovde, sem Akijeve koja je bila 10000 i ličila na moju maštu ostalo je sve ili manje ili čamac sa kabinom i veoma malo stabilnih motora što je meni bio imperativ zbog ne vadjenja zimi i ostalo, plus ima hladjenje preko kobilice što sam takodje hteo da napravim ali sad ne moram :)
Prevoz, oko prevoza i carina su izašli više nego brod.
Druga varijanta je što je brod kupljen baš tamo je u svrhu putovanja ali se izjalovilo. Znači da tu fali jedan lepi odmor od 35 dana i ostatak od bar 1500 para transporta na taj način... Sad kad se oladim još koji dan pa se saberem i oduzmem, tu je to negde...

DuleN:
Sve u svemu, to je izaslo finansijski super,  bar po mojim kriterijumima...
Uz to mislim da je ovako kako se desilo, mnogo bezbednije i prostije proslo, jer krenuti na tako dug put sa plovilom koje ne poznajes je pomalo rizican poduhvat...
U svakom slucaju zelim ti da maksimum vremena provodis na ladji, i da uzivas, uzivas, uzivas...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju