Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (105/123) > >>

broker975fx:
200 kila olova ti je najmanje 200 jura, nije lose. Samo ono je tu ne bez razloga tako da ako vadis olovo ubaci nesto u toj kilazi.

Dora:
200 kila olova, 200 litara nafte, 200 kila u akumulatorima... Počeću ozbiljno da razmišljam o prodaji u delovima hahaha
Jedan poznavalac iz Holandije ih je izružio... kaže ništa ne znaju da proračunaju nego naprave  onda udri olovo gde treba hahaha
Sad tek otkrivam bunkere a nisam do kokpita došao. Moram prvo da ukapiram šta su sa strujom radili pa da napravim kako treba ili meni odgovara. Danas sam uklavirio da su dve "banke" akumulatora po dva komada a mislio sam da su svi spojeni. Dva su na 24 volta a 2 na 12v. Panel po ovom mraku danas tmurno i malo kiši daje oko 40 volti što je valjda dobro.
No otvoriću novu temu restauracijama jer ću bogami imati pitanja :)

Ova tema je poslužila svrsi u potrazi za brodićem, sledeća potraga će ići lakše :)

Dora:
Juče sam bio na brodiću da vidim stanje, upalim motor ako hoće, sipam antifriz da se promućka i ispraznim WC šolju za svaki slučaj :)
Kao što govori drug Terca izvršena je proba bojeve gotovosti iako sam usput zaboravio da sam isekao auspuh  eek ha
Kako je to bilo ima dokumantacija ali je bilo borbeno... komarci sigurno neće raditi u narednih desetak dana :)

I par slika idile...

zankiki:
Ostavi ti neku klapnu, nije to loše za letnja predvečerja...  sajkaca sajkaca

Dora:
Na snimku je bio početak, posle sam otvorio sve prozore  i digao tendu a dima kao iz lokomotive... Ostaće to za celu godinu hahaha
Leden motor dok se nije zagrejao katastrofa..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju