Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (8/123) > >>

Bakara:
I vidi pp ako nisi :-)

Zoran T:
pod plovni kit podrzumeva se plovilo u vodi bez elektrike,motora,kuhinje i ostalog enterijera...samo korito ofarbano i koje moze u vodu...ova princeza je ekstra i ima benzinski V8 motor...

Dora:

--- Citat: Zoran T  10, 09, 2018, 20:53:16 posle podne ---pod plovni kit podrzumeva se plovilo u vodi bez elektrike,motora,kuhinje i ostalog enterijera...samo korito ofarbano i koje moze u vodu...ova princeza je ekstra i ima benzinski V8 motor...

--- Kraj citata ---
Idi bre :) pa da vučem cisternu za sobom, jako lep brodić najmanji iz serije, sve sam pregledao na netu, varijanta sa dva motora ili sa jednim, ovde je verovatno 135 konja u pitanju... Previše konja a mala livada. Nije to za mene ali lep je :)

Dora:
Po specifikaciji na sajtu ima većinom dva motora što bi reklo 290 konjića i  ide baš veoma lepo, ima video na jutubetu ali kako rekoh ovo je za neke druge ribe namenjeno a ne za one upecane na udicu :) I problem je što je to neki frankeštajn izmedju 25 i 37 modela. Koliko se ja razumem ali smo utvdili da je to kao Marica u... :)

zankiki:
Ima ovde na forumu više ljudi (a neke sam upoznao i van foruma) koji su dovozili brodove iz Holandije (neki i više puta)...
Manje-više bez problema, a i problemi se rešavaju usput... Ne daj se obeshrabriti i odustati od gledanja Holandije i dolaska vodom, što je iskustvo samo za sebe...

Tamo ima baš lepog i komotnog metala za normalne novce, naravno, isključivo osovinski vod i neki dizel od 40-50-60 ks...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju