Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (7/123) > >>

Bakara:
Eto, sad kad smo ti mi malo pomogli, već si neke stvari iskristalisao sajkaca

Dora:

--- Citat: Zoran T  10, 09, 2018, 18:53:06 posle podne ---.u okviru cene transportnog troska kopnom iz svajcarske mozes po principu uradi sam do plovne "kit verzije" napraviti pismen po zelji celicni camac duzine oko 7m...

--- Kraj citata ---
Ovo nisam baš razumeo a interesantno zvuči :) Švajcarska je za kola raj, sve mora biti ful u fuleru za njihovo tržište pa odande vredi uzimati aute ali za plovila sam malo stvari našao ili nisam ptičara dovoljno visoko bacao :)

Dora:

--- Citat: ronac  10, 09, 2018, 19:17:34 posle podne ---Evo nesto sto bi vredelo da vidis,camac je od mog dobrog prijatelja. 114
http://www.polovniautomobili.com/plovila/12506191/princess-25

--- Kraj citata ---

E to, katastrofa kako je dobar, taman sam napisao da je Švica zakon.. Ne vidim sa slika da li ima upravljanje samo od gore jer ako je tako onda ima manu kad pada kiša... To je otprilike i cena koju sam pretpostavio da šta god doteram to će biti minimum. I ne vidim koji je motor sa koliko konja...

Dora:

--- Citat: Bakara  10, 09, 2018, 19:18:11 posle podne ---Eto, sad kad smo ti mi malo pomogli, već si neke stvari iskristalisao sajkaca

--- Kraj citata ---

Smaraću ja Vas još ko zna koliko :)

ronac:
Ima duple komande.
Slobodno ga pozovi da ti sve objasni,kazi mu da ti je Zeljko dao kontakt
Goran 064/1102321

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju