Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (38/123) > >>

broker975fx:
Pa taj Vrbak je napravljen sa nekim planom, tvorac je covek koji ponesto zna o brodogradnji i pomalo se razume u matematiku. E sada jbg svi bi sve zivo i komfor i brzo plovilo a da pritom nije skupo i bude zgodno za manipulaciju. Mislim da ako se uz to doda i sigurnost to je to. E sada da li se takvo nesto svidja ili ne to je druga prica. Kod nas ce pre ljudi uzeti plutajucu kocku i to se donekle moze razumeti

Dora:
Znam ko je tvorac, u prvom naletu ludila da postanem kapetan bele ladje sam često prolazio pored firme i takodje vlažio na modele koje je pravio napolju. Ovaj je medu manjima. Čitao sam da svi hvale vozne osobine, izgled je po meni skroz ok, unutrašnjost kome se ne svidja baš jako uvek ima prostora za promenu pa se zato pitam zašto ne odlazi a pri tome je konkurencija u toj ceni da ne kažem nula ali nije ni daleko, bar ono što je oglašeno u oglasima.

zveki66:
Kod ovog sa oglasa mi nije jasna registracija. Pise da vazi do 09.2019. Znaci da je registrovan u septembru ove godine. Zar ne bi trebalo onda da vazi reg. do 09.2021.
Ili ja negde gresim.

vepar:
Vrbak je prelep brod, ali je to ipak Apiceva puskarnica, brod za neka druga vremena... ko nije sedeo u Apicevim brodovima nema pojma koliko su skuceni i uzani. Niski, da se ne mozes ispraviti skoro nigde... A ima i jos kineski brodski motor. Ovaj oglas je zivi dokaz realne trzisne vrednosti tih brodova, brod je izasao na oglase sa cenom od 25k € sada je 8k a da neko izvadi 6k € na gomili u kesu otisao bi ko jedan i jedan. A ona pocetna cena je cist mit ljubitelja takvih brodova. Za te pare bolji brod neces sigurno naci!

Dora:
Sad si me skroz uprskao, prvo ga kudiš a onda ga preporučiš :)
Hipotetički da ga kupim, kako se to odražava na dunavce obzirom na  dužinu, da li neko zna manevarske sposobnosti. Vidim na jednoj slici da se zalepio za obalu pramcem, pesak je i ne vidim dubinu a nema koliki je gaz. I problem sa takvim nečim je privez...

Platforma je pogodna za pecanje ako ništa drugo :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju