Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Moja Bela Ladja :)

<< < (37/123) > >>

Bakara:

--- Citat: zveki66  12, 10, 2018, 13:59:55 posle podne ---... Može samo da se mlati varalicom sa strane kao neki.  sajkaca .....

--- Kraj citata ---
Ali zato ti "neki" vade prave bandare kapitalce, a ne kao drugi "neki" sto hvataju kolege ribolovce sa obale  sajkaca  stri

zveki66:
Ali zato kad lupim kontru odmah ispadaju iz cipela.  ha

Bakara:
Kontra ti je za svaku pohvalu, tako kaze onaj momak sa obale  sajkaca

Nego da se mi vratimo na temu, Dora, ako si raspolozen, u nedelju skokni do Zemuna, planiramo da raspalimo neku talandaru i da se malo druzimo(ako se nesto ne izjalovi do tad). Hrane ce biti, dobrog raspolozenja svakako, a taman da iskoristis priliku da zaplovis sa nama i vidis kako se sta ponasa. Bice i kosave, a bice i zavetrine, sve ono sto te interesuje  jh

Ako si raspolozen, pisi na pp pa se cujemo.

Dora:

--- Citat: zveki66  12, 10, 2018, 21:50:17 posle podne ---Ali zato kad lupim kontru odmah ispadaju iz cipela.  ha

--- Kraj citata ---
Amateri, ja kad sam počinjao pecanje, nije bilo ovih dolmi na kanalu kao sada, njive iza ledja, pa kad trgnem ili iščupam usta ili preleti preko mene ali ono direktno koliki je bambus i najlon i bubne u detelinu, posle idem po najlonu da je nadjem ha

Dora:
Nego da se vratimo na posao :)
https://www.polovniautomobili.com/plovila/13029597/porodicni-brod

Zna li neko šta o ovom plovilu? Šta u svetu nautike znači automobilski motor od xxx konja?

Drugo pitanjce, Vrbak, svi nešto vlaže na njega ali niko ne kupuje, meni se iskreno ne svidja unutrašnjost ali opet za te pare šta se prodaje to je brodina? Šta je problem, nedostatak para ili kupaca ili?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju