Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Dora:
Zvao sam jutros čoveka pa da se zna ako nekog interesuje za ubuduće. Brodići su u Madjarskoj na kamionskom parkingu negde... Stoje 2 godine, misli da je jednom pocepana cirada ali nije gledao odavno, na ime kupca je još oko 500 do 600 evra, nije rad da spusti cenu (bar ne nešto značajno) i tako to... Uglavnom nije za mene.
--- Citat: Bakara 19, 09, 2018, 09:25:08 pre podne ---Jesmo li ovo pominjali?
Ako je zdrava i jaka plastika, i malo se obori cena, mislim da uopste nije losa opcija:
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Brodovi/Waterland-700-64339436-oglas.htm?filter_id=103
Estetika uvek moze da se resi ako je osnova dobra.
--- Kraj citata ---
Dora:
Uvek zaboravim bitno pitanje, priveza... Znam da je muka oko mesta u marini ili marinama i to je bio jedan o razloga što se nisam nešto ozbiljno upuštao u nautički život, propustio sam kad se otvaralo ovde kod mene (Žeželj) i to mi je bukvalno prekoputa a posle se valjda i tamo napunilo.
Uglavnom, kupim brodić, doteramo ga sa sve sabotažama i onda? Držim ga u džepu? :)
Kakva je situacija, čeka se da neko odustane ili se povremeno doda neki novi splav, klub ili kako god?
Dora:
Zankiki
--- Citat ---A ako ovako nastavimo, biće nas kod Dore na brodu bar 10, u slučaju otkaza motora moći ćemo i da veslamo uzvodno sajkaca
--- Kraj citata ---
Iz neke druge teme da tamo ne talasam, ovde mogu pričati i sam sa sobom ako treba :)
Uglavnom gledajući te silne oglase izbelio sam sa očima, ima svašta, koji ima opremu dreš božiji, koji je normalniji ili dobar (korito bar na slici) nema opremu i tako u krug. Naravno ograničavajući faktor je količina novca koju sam rešio da potrošim u startu :)
Što se tiče onoga 10 na brodiću, sve se više kristališe drugačiji pristup pecanju, isečemo zanju kabinu (kasnije i pecamo iz sobe :) Iz nekog razloga ti veći brodići su jeftiniji od manjih.
Mislim na te koji imaju i kabinu na krmi... Dosta njih uma platformu veći ili manju ali dalo bi se to doraditi... Tako će izgleda biti mesta za veslače :)
zveki66:
Lepo ja rekoh da će da se seče zadnja kabina. Sa tom kabinom na krmi pravo ozbiljno pecanje je skoro pa nemoguće. Može samo da se mlati varalicom sa strane kao neki. sajkaca
Dora:
Otfikarimo krov i pecamo iz spavaće sobe, kao bungalov na vodi :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju