Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Moja Bela Ladja :)
Alexa:
Ovo je aukcija, vec je izasao na 2.220 eura.
Dora:
--- Citat: Alexa 10, 09, 2018, 15:01:12 posle podne --- Druga varijanta je da rentiras prikolicu i prevoz opet obavis sam. Treca je da platis da ti neko doveze. Ako bi vukao sam, obrati paznju na ukupnu masu camca i prikolice, mora da bude uskladjena sa vucnom snagom vozila.
Sa 3000 eura mislim da je nerealno da krenes u avanturu uvoza, mozda da ipak budes strpljiv i pristedis jos koju paru ili da se u tom okviru pronadjes ovde na nasem trzistu.
--- Kraj citata ---
Ne upušrtam se za sada u ništa, to je što mogu odmah da odvojim a ostalo može ali ne bih sada. Inače gledajući tamo sve i svašta neka cifra od 8 do 9 hiljada je ok za to što bih hteo i možda i preko toga...Pošto sam hvatio koiko nemam pojma a svaki dan to sve više shvatam ispuhavam loptu i idem na manje ne toliko zbog novca nego kako reče Zoran ili Bakara pa ne znam bre ni koliko mi treba debela vrba da se vežem a da parkiram u marinu nešto od 9 metara bi bilo tog smeja te šale ha
Idemo redom, pevo APN4 pa enduro pa onda kavasaki :)
Ali, ako se nadje nešto povoljno eto njega :)
Dora:
--- Citat: Alexa 10, 09, 2018, 15:06:55 posle podne ---Ovo je aukcija, vec je izasao na 2.220 eura.
--- Kraj citata ---
Informisali su me da tamo niko normalan od holandeza neće dati 100 preko svega što znači da je neki dobronamerni prijatelj dodao koju. Sumnjam da bi neko ko je tražio manje od citiranog propustio priliku da napiše prodato..
Alexa:
Ma pusti to, uplovljavanje- isplovljavanje to ces da uvezbas za nekoliko dana. Ovaj sajt je dobar put da mnoge stvari saznas na laksi nacin nego da ih sam istrazujes. Svi su ovde voljni da pomognu koliko je u njihovoj moci. Ja sam to iskusio pre par godina kada sam, isto kao i ti, krenuo sa idejom i ogranicenim budzetom da istrazujem sta i kako da kupim. Malo po malo, kockice su se sklopile i obavio sam to sto bi se reklo "bez greske". Zato, uvek kad je slicna tema pokusavam da dam svoj doprinos da i drugi dodju do "svog broda". Slobodno ovde iznesi sve svoje dileme i pitanja, forum tome i sluzi. Tu smo da pomognemo savetima, za ostalo moras da se pobrines sam 6589
zveki66:
Ja imam metalni kabinas 7,30 (plus platforma) x 2,20. Nije pravljen sa salvete nego kupljen kod majstora koji se dugo godine bavi izradom camaca. Posto vecinom plovim sam ili eventualno sa sinom prostora ne fali ali.......sto rece Zankiki, sirina je ta koja daje komfor tako da duzina mi je ok, ali bih voleo da mi je malo siri jh
Po meni nista ispod 2,60.
Za moj nacin koriscenja camca metalni je bolji (pecanje, panjevi, prilaz obali, prilaz stapovima, prihvat ribe.....) ali ipak prednost dajem plastici i mislim da ce neki moj buduci camac i biti od plastike. Imao sam prilike da vidim Bakarin Albin i vidi se da je neko od struke sve to lepo smislio, rasporedio, oblikovao.......
Jedino sto bih mu zbog pecanja odsekao zadnju kabinu sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju