Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
BataVoja:
Što se nautičkog sela tiče, ja sam bio prošle godine. To je sve da kažem lepo zamišljeno kad je sagrađeno. Međutim posle više godina pošto se ne održava, to je veoma loše. Čuo sam razgovor čistačice i nekog šefa koja mu se žali da nema čime da čisti, nema metlu a nema nikakvu hemikaliju, a šef kaže nemamo para.
To je sve ne okrečeno, ne ofarbano, pustili su lokalne ribare da ostavljaju čamce i da pecaju iz čamaca, tako da ne može da se pristane. Na pontonima kod svake kućice nema nikakva guma ni odbojnik, u kupatilima pokvarene česme itd. Slika i prilika Srbije i njenog turizma.
DuleN:
Ja ne znam o kojoj marini u S.Banovcima pises??? Tamo je onaj Peka sto popravlja motore imao do prosle godine dva pontona, ali mislim da je to Dunav odneo.
Ja za drugu marinu ne znam u Banovcima...
Bećar:
--- Citat: vepar 06, 08, 2018, 14:04:30 posle podne ---Hvala puno na ponudjenoj pomoci i informacijama... Jel ima neko mozda kontakt marine u starim Banovcima, planiram tamo nocenje u povratku jer Formoza otpada, mulj, skoljke, stajaca voda, zbunje...
--- Kraj citata ---
Kafanče kod Nene i Peđe 062/235-223 Imaju marinu kod crkve
http://pronadjiusrbiji.rs/listing/kafance-kod-nene-i-pede/
vepar:
7645218764198
--- Citat: DuleN 06, 08, 2018, 17:47:02 posle podne ---Ja ne znam o kojoj marini u S.Banovcima pises??? Tamo je onaj Peka sto popravlja motore imao do prosle godine dva pontona, ali mislim da je to Dunav odneo.
Ja za drugu marinu ne znam u Banovcima...
--- Kraj citata ---
E bas na ovu sto je Becar okacio... sa Dunava izgleda pristojno a ima i vecih brodica vezanih. HVALA Becar!
vepar:
--- Citat: Bakara 06, 08, 2018, 14:42:43 posle podne ---Ako se vraćaš do četvrtka nazad, Mileta, Zveki i ja ćemo verovatno biti negde oko Belegiša ili Surduka. Ako ugledaš naša tri čamca, navrati slobodno thumbup
--- Kraj citata ---
Taman mislim da cemo u cetvrtak prolaziti tuda. Voleo bih da se upoznamo i popijemo po koju. Javite gde cete biti. A ako me vidite da plovim tuda a nisam vas skontao slobodno pozovite na 16. Stalno ga slusam. Ili telefonom 0637492624
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju