Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
MiletaStamat:
Mi amo u utorak na Belegiškim adama, sredu verovatno negde gore iznad Surduka i tako redom pa dokle stignemo, Što kaže Bakara ako si tih dana u tom području javi se- moj broj je 063 245836, ako ne dobiješ odmah zovi više puta, možda plivamo ili šta drugo pa ne čujemo odmah telefon. Pozdav i Uživaj. Ja sam sa čamcem na sidru u Radeckom, odmah iznad Nautičkog kluba Zemun, da sam znao da si tu, potažio bih te i u Zemunu.
Bakara:
Ako te vidimo, javljamo se thumbup
ronac:
Ja sam od sutra ujutro na brodu,plovim do Baricke ade pa se javi ako nesto treba, ili da popijemo pice. 114
neptun:
Ja u to nauticko selo nisam isao niti nameravam, kad sam gledao reportazu o tome bili je toliko jadno,devojka koja je pokazivala....sve kompet je delovalo grozno i bez ikakvog duha.to je bilo kad je to bilo novo.
Steta sto novac i energiju koju je neko tamo ulozio,nije to uradio kako treba,vec ocigledno bez ikakvog znanja o nautici.mogla je neka drzavna sluzba malo da mu skrene paznju ili ga bar malo uputi ,ovako deluje nikako.
Marina na rekama ima po evropi koliko hoces,dovoljno je bilo samo malo pogledati.inace kod nas bas fale takva mesta.samo gledam leti kad dodje neki stranac, malim brodom,pa pokusave negde da se smesti na par dana.
vepar:
7645218764198
--- Citat: ronac 08, 08, 2018, 20:18:10 posle podne ---Ja sam od sutra ujutro na brodu,plovim do Baricke ade pa se javi ako nesto treba, ili da popijemo pice. 114
--- Kraj citata ---
Ja sam danas stigao do Starih Banovaca, sutra idem dalje uzvodno, verovatno do Starog Slankamena. jbg neki drugi put...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju