Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad

<< < (6/11) > >>

Misha D:
videsmo stolicu i motor, ali se nadamo da će ostatak biti konkretniji i primerniji temi

zveki66:
videli smo i filter

Bakara:
Pustite coveka, jos uvek se navikava na kopno...!  sajkaca

zankiki:

--- Citat: vepar  12, 09, 2018, 18:43:45 posle podne ---2. i 3. dan smo proveli na ostrvu i o tome ne bih sada u ovoj temi, planiram da otvorim jednu posebnu temu gde bismo vam svi sa ostrva barem pokušali da dočaramo atmosferu i nenautičku zabavu  kgk  114  114  114

--- Kraj citata ---

Ja tu vidim dva velika problema:

1. To se ne može opisati i dočarati
2. Sami se ne sećamo dobrog dela

vepar:
4. Dan U nedelju posle jutarnjih rituala kafa, rakija, hranjenje labudova smo produžili dalje nizvodno... Cilj su Belegiške ade, tačnije Formoza. Vreme je lepo i nema ni daška vetra. Plvidba je baš ugodna i svo troje uživamo u njoj. Usput prolazimo poznate predele ali po ekstremno niskom vodostaju tako da su izašle mnoge ade, ostrvca a obale deluju pitomo. Prvi put se spuštam nizvodno od Tise. U principu nema neke razlike osim što mi Dunav deluje sve sporije i sporije... Kada smo stigli do Formoze videli smo 3 broda uvezana i stali do njih. Osim što stoji voda i što je mesto potpuno zaklonjeno od plovnog puta i vetrova ostrvo je katastrofa! Mulj do kolena, smrdi na 2 km, mrtve školjke na sve strane... Obala zarasla ni P od peska... Jednom rečju užas! Ne razumem kako neko može ovo mesto još i da preporuči... Zanima me kada su ovde poslednji put bili oni koji su mi preporučili da ovde dođem... Nakon kratkog predaha i kupanja (sa zadnje platforme naravno) donosimo odluku da produžimo dalje i da pokušamo do mraka da stignemo u Zemun.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju