Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vepar u Savi ili ti Novi Sad-Boljevci-NoviSad
vepar:
Konacno stigli kuci... uskoro sledi detaljan opis i fotografije...
Misha D:
--- Citat: vepar 13, 08, 2018, 00:17:45 pre podne ---Konacno stigli kuci... uskoro sledi detaljan opis i fotografije...
--- Kraj citata ---
"uskoro" polako prolazi a opis ne videh eek
vepar:
Priznajem kritiku... ali bili smo jos 10 tak dana na ostrvu, pa nikako da sednem za racunar... nekako na vodi uvek neka preca posla...
vepar:
Uz pozamašno kašnjenje evo izveštaja sa ovog putovanja. Brod smo uobičajeno napunili zalihama dan ranije i u četvrtak posle posla smo isplovili. Plan je da nekoliko dana provedemo na ostrvu u Karlovcima a onda kada svi krenu kućama mi produžimo nizvodno ka Savi. Na motoru me je opet dočekalo neprijatno iznenađenje. Veliki glomazni filter od goriva je od vibracija polomio šrafove koji su ga držali i pao na razvod vode od motora te popustio neke spojeve koji su počeli da flisuju. Odlaganje nije dolazilo u obzir tako da sam nabudžio nekako filter i sa takvim razvodom vode se odvezao do ostrva u Karlovcima. Tu sada imam par dana da rešim problem. Sutra sam iscimao jednog od majstora iz moje firme da dodje i kompletno predihtuje razvod vode a ćale mi je doneo mali, lagani filter goriva koji mi je delovao kao ukras naspram ovog na slikama. Brod je opet bio u funkciji a ja sam mogao da se prepustim uživanju. P.S. Još jedan razlog za prelazak na vanbrodski motor. Evo i koje slike nove 25 FT Yamahe ( da ne bude zabune još nije kupljena a i kada bude verovatno će to biti 50 FT)
vepar:
2. i 3. dan smo proveli na ostrvu i o tome ne bih sada u ovoj temi, planiram da otvorim jednu posebnu temu gde bismo vam svi sa ostrva barem pokušali da dočaramo atmosferu i nenautičku zabavu kgk 114 114 114
Umesto slika sa ostrva evo jedne korisne sprave koju sam dobio na poklon od jednog prijatelja. S obzirom da nemam salon za sedenje u brodu onome ko vozi bude poprilično dosadno, a ako mu neko pravi društvo mora da stoji. Tako da je ova visoka stolica na sklapanje pravo rešenje problema za duže plovidbe. Kada se ne koristi okačim je na plafon i ne smeta ni malo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju