Ne bih se ja smeo upustiti u to da te prosvetljujem, rekao bih da je to nemoguća misija. Napunjen ćup još niko nije dopunio.
Brick je jedna realna ličnost koja je u realnom životu skroz

osoba, društven, pametan, obrazovan, ukratko može se pričati, naučiti nešto i on tebe saslušati sa uvažavanjem. Znam jer smo se družili po raznim roštiljima, skupovima u vezi automobila i sl.
U virtualnom svetu, Brick je jedna veoma teška, napadna i dosadna osoba koja maltretira sve na forumu na jedan veoma bezobrazan način a to je kulturno ubijanje u pojam. Najgori vid ponašanja, nije prost, ne psuje, ne vredja otvoreno ali sve zna i svima kontrira. Njega sam upoznao na BBS-u Sezam gde je imao nik Dimčev, ne bih izneo ime i prezime jer ga stvarno poznajem a i mušterija mi je bio :) Uglavnom, ceo Sezam piše jedno a Dimčev drugo i svakom odgovori, nema promašaja... Sezam je tada bio veći od ovoga i mnogih drugih foruma, načitanji ljudi, političari, pisci, novinari pravi ne današnji, informatičari itd.. Dimčev sa svakim parira, šta god. Nema ga 10-15 dana, radi nešto nema vremena, svi zaborave na diskusije, vode se već neke desete teme a onda eto njega, nastavlja tamo gdeje stao, nepogrešivo i sa svakim. Kao ti sad sa ovim čaršavima od kvotova gde si se trudio da to sve nadješ, složiš i tako.. Ukratko bolest.
Onda je došao na CBC forum i uradio isto, oterao makar dvadeset profesionalnih majstora koji su bili veoma korisni na forumu istim takvim besmislenim raspravama gde je njima dokazivao da on zna sve. Čovek odgovori stručno a on da da tako je, ali to ipak... I tako u beskraju.. Rekao bih ukratko mirna luda.
Toliko je težak čovek da sam stvarno mislio da nema šanse za dva ali kao i uvek, život se igra sa nama.
Specijalno za njega smo napravili izreku "Hm, da u pravu si" Objašnjnje izreke ću ostaviti za kasnije ali verujem da si dovoljno pametan da uklaviriš i bez objašnjenja.