E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Ispravljanje svanca na brodu.
Terca:
Pošto je ta kubota koja se kvari na svakih 50 sati rada, pušta ulje i smrdi, vibrira i sve to...?
broker975fx:
Video sam vise istih takvih kubota u rudnickim oknima kako rade u blatu i vodi i prakticno se gase samo za zamenu ulja, to su visoko cenjeni motori u teskoj industriji, za nju bi rad u brodicu trebalo da bude rad u raju tako da verujem da malo vestiji mehanicar od nje pravi mazgu.
zankiki:
Ja sam mu više puta uživo rekao da to nikada ne bih izvadio iz broda i da je sigurno bolje od bilo kog vanbrodskog, ali zajunio pa to ti je...
vepar:
Ovako... Zankikijev predlog (koji je u sustini bio i prvi predlog Zorana T) je prakticno usvojen! kgk Samo da nadjem jos majstora za izradu tog prostijeg nosaca i prepakivanje komandi kormila i komandi gasa. I da se pomolim bogu da nece potpuno uranjati motor... kao i da Zoran T malo to iskicira. Takodje je problem varenja tu nazad jer je ta platforma ujedno rezervoar za naftu pa da ne bude buuum!
vepar:
Svanc se ispravlja ako bude potrebe (a bice) na zimu! Ostaje jos pitanje kako zameniti postojecih 100l nafte benzinom iz rezervoara?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju