E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Ispravljanje svanca na brodu.

<< < (5/10) > >>

vepar:

--- Citat: Terca  10, 07, 2018, 10:59:23 pre podne ---Pošto je ta kubota koja se kvari na svakih 50 sati rada, pušta ulje i smrdi, vibrira i sve to...?

--- Kraj citata ---

Iskren da budem ne kvari se kubota vec sve oko nje... nabudzen alternator cupa dekle, kida srafove, pucaju nosaci motora odvrcu se srafovi... ma nervira me

A znate kako je to, kada ti se nesto ogadi i kada te ostavi 3 puta na vodi zbog budalastina, ne mozes da se opustis i uzivas a na kraju brod prvenstveno za to sluzi...

Cenu nemam pojma ali dodajem i sajle i mehanizam kormila i nobu jednorucnu komandu i alternator i .... sve sto mi vise ne treba! Najradije bih to sve iskompenzirao sa nekim da mi odradi sve prepravke po principu kljuc u ruke  thumbup

DuleN:
U pravu si Vepar. Kad ti nesto dozlogrdi - ajde putuj... I ja tako radim i nikada nisam sazaljavao.
Siguran sam da ces i ti, kada sve to zavrsis biti zadovoljan.
Drzim ti palce i na zdravlje !!!  114

vepar:
Hvala na lepim zeljama, ali meni je ovo neverovatno da nema majstora u Novom Sadu da dodje i povari par kutija i uzme za dva sata novce za koje pola srbije rinta 10 -15 dana...

DuleN:
Nema ih nigde... Otisli u Svabiju, vare cevi za parno grejanje....

Ljuba:
065 2732573
Vidoje

Vrhunski bravar, nije jevtin, u Kotežu mu je radionica, ne znam da li bi išao u NS ali proveri, ako ne on možda zna nekog ko može.
Meni je pravio prozor napred u kokpitu, extra odrađeno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju