E, ovako treba... > Plovila
Savet: Dalamatinka ili nesto drugo
Kapetan:
--- Citat: zoran 22, 09, 2009, 22:08:58 posle podne ---Prijatelju ovo je samo jedno vidjenje.Ne brzaj sta god da kupis ti ces to da VOZIS DUZE VREME.Mi ti dajemo samo nasa vidjenja.
--- Kraj citata ---
odlicno receno :good:
Vlada 69:
Niko ne spori da su gorepomenuti camci stabilniji od T9 ali se ne mogu sloziti da na Dunavu nemas gde da se sakrijes kad naidje nevreme.Gledati prognoze pre plovidbe,primetiti na vreme da nailazi da bi se mogli skloniti...Drugo,ne mogu se sloziti da je t9 za Savu i Tisu a ne za Dunav jel su kao tamo veliki talasi.Bukvalno sam odrastao na Dunavu i ne vidim nikakve slicnosti sa severnim Atlanticom. :smile:.Kupiti camac sa kobilicom samo da bi se malo bolje ponasao na talasima je po meni malo neracionalno.Da zivimo na moru,dileme nebi bilo.Ali reka...
Covek ce na kraju verovatno kupiti nesto sto bude mogao finansijski ispratiti a moj savet ti je kupi sto novije(mislim u boljem stanju).T9 otprilike nemas starije od 10-tak godina a ovi ostali su bas stari.Brza,ekonomocnija voznja sa t9,a sa njim uvek mozes naci zaklon uz obalu posto mu to gaz dozvoljava....
Ala smo sad zbunili coveka.
haklberisojer:
Nedam se ja lako zbuniti ;) Hvala vama svima. Nema nedobronamernih sugestija. A subjektivi smo svi. Hvala bogu, nismo roboti.
Citao sam podosta o plovidbi Dunavom. Ne bih ja Dunav podcenjivao. Po pitajnu talasa, vetrova, a o salaukama da ne pricam. Kad se ode daleko od kuce ne moze se uvek cekati idealno vreme za plovidbu. Kad se ima odgovarajuci camac moze se ploviti i po teskim vodama. Naravno ne po svaku cenu i ne za dokazivanje. Najbolje jeste naci zaklon, uvalu, rukavac ako je prolazno nevreme. Ali ako ceo dan duva...
Ako smem da zakljucim, do sada:
+ Dalamtinka je ima bolja plovna svojstva od T 9. Veca, lepsa. Brzina u okvirima moje namene. Motor vanbrodski od 10 KS je prava mera ( i za porez ok). I gaz je prihvatljiv. Evidentan problem sa mestom sa "kuhinjicu" i wc, se resava nekim plinskim gorionikom, malim friziderom i hemijskim WC-om.
- Nema mladih polovnih Dalmatinki (ili su neprimerne cene), osmoza, pretezno se nude sa brodskim motorem (bucan, po pravilu star, zauzima mesto u centralnom delu krme, kaljuga), teska za prepravke po principu - uradi sam.
SALE NB:
Haklberi, to što si čitao o plovidbi Dunavom, uzmi i baci 50%! Uzmi u obzir koji ljudi su to pisali! Uglavnom oni što svaki dan upecaju soma od 100 kila! :taunt: :taunt: :taunt:
Daleko od toga da je Dunav za potcenjivanje, ali što reče Vlada, nema tog nevremena koje te može tako iznenaditi i ugroziti u dobrom čamcu, barem ne na ovom našem delu Dunava.
Sad ne pričam o raznoraznim metalnim poluplutajućim poluproizvodima, već o ozbiljno projektovanim čamcima, kakav je i Titel 9.
Ja plovim u otvorenom čamcu od 3.7 metara, isključivo na Dunavu i prošao sam te "strašne" talase i salauke, a da nikad nisam imao problem, osim što sam pokisao i navukao prehladu :smile:. Ali, ja sam malo "čuknut" po tom pitanju. Ja volim talase, i stvarno ne razumem kako neko može ploviti i mrziti talase?!
Nikad u letnjem periodu nisam video talas veći od metar, metar i sitno, a oni ne predstavljaju problem, već nekome su neugodnost, a nekome uživanje! :taunt:
Brz čamac ti daje mogućnost da pobegneš i skloniš se na vreme. Svaki gliser takođe može da plovi 10-12km/h, ali kad ustreba....a nekako stalno ustreba! :dance1: :dance1:
Pogledaj malo i čamce firme Dado, to su neki derivati pasare, u raznim veličinama, a pošto su novijeg datuma, nemaju problema sa osmozom kao te starije pasare.
Zoran:
Ja shvatam ovaj forum kao lepo mesto za razmenu misljenja.Upecati soma svaki dan od 100 kg nije,razmena misljenja.
Ne znam gde covek zeli da plovi,ali bi bas voleo da mi neko kaze gde se to brzo sakrijes od nere do peka,na donjomilanovackom
jezeru posle kladova.Ako ce da plovi okolina beograda onda u redu.Dalmatinku preporucujem zbog mogucnosti ugradnje
dmb dizel motora.Zaboravice za stavku gorivo.O kvarovima i da ne pricam.Posto sve ima svoju cenu,sigurno je da motor
zauzima odredjeno mesto i tu se ne moze nista,ali sto se tice buke tu moze sve.Da ne pricam o struji koju ce imati za
izvoz,za razliku od vanbrodskog.Ako krene na duzu plovidbu i ostane bez goriva uvek ce moci da se ocese za par litara
nafte,a to je par sati voznje.
Tacno je da nikada nece biti brz,ali mora da se definise.ako hoce brzinu mislim da se kod nas ne proizvode takvi camci.
Jos bi samo dodao da je moje,moje misljenje da na letovanju ne treba jurcati nego uzivati,a posto se plovi sa kucom sve je
pri ruci. l
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju