E, ovako treba... > Plovila
Savet: Dalamatinka ili nesto drugo
Zoran:
dalmatinka + dmb dizel dobitna kombinacija
Zoran:
Moram da dodam,nekaide titelovim i dalmatinkom po teskoj vodi(vetar i talasi).Tesko je naci ocuvanu dalmatinku.Kada gledas podvodni deo ako ima mehurice,to bas i nije dobro.
BOKAC:
Kopka me ovo sto pojedini drugari ovde kazu za Dalmatinku da joj samo ime govori.
[/quote]
Htedoh reci da je za more, a ne za reku posto u Dalmaciji nema reke.
Vlada 69:
--- Citat: zoran 22, 09, 2009, 13:24:59 posle podne --- Moram da dodam,nekaide titelovim i dalmatinkom po teskoj vodi(vetar i talasi).Tesko je naci ocuvanu dalmatinku.Kada gledas podvodni deo ako ima mehurice,to bas i nije dobro.
--- Kraj citata ---
Isao sam po letnjoj salauki sa T-9 i moram priznati da me je vetar malo zanosio ali nista strasno(motor Honda 8) ali camac se kupuje da se vozi po lepom vremenu a ne po oluji.Ako se zateknes na vodi,bez obzira koji camac imas pametno je da se negde privezes ,sklonis itd (ti si jedrilicar-znas i sam kako to ide na moru).
haklberisojer:
--- Citat: zoran 22, 09, 2009, 13:24:59 posle podne --- Moram da dodam,nekaide titelovim i dalmatinkom po teskoj vodi(vetar i talasi).Tesko je naci ocuvanu dalmatinku.Kada gledas podvodni deo ako ima mehurice,to bas i nije dobro.
--- Kraj citata ---
Jel ovo znaci da Dalmatinka nije za tesku vodu? Da se losije od limenih iste velicine ponasa po teskoj vodi?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju