E, ovako treba... > Plovila

Savet: Dalamatinka ili nesto drugo

<< < (6/22) > >>

Labud 1258:
Korito je u odličnom stanju, ni jednu zimu nije bio u vodi, vadim ga redovno a možemo ga izvući i prevrnuti pa da vidiš da nema osmoze i da nije bilo krpljenja. Nemam sidro ali imam kazuh ( kao gvozdeni krst koji se zabode u pesak i drži dosta dobro ). Motor je kao nov, god je 1999 i jako je malo korišćen i redovno servisiran ( zato mi se i ne prodaje ), ima daljinske komande i ručne komande ( kupljeno posebno ), pali na ključ.
Cena za sve 3800 e

haklberisojer:
labud: Uh... ajde jos malo da razmislim. Ja sam prilicno tvrdoglav covek. Iskreno, labude nemoj da se ljutis, ali ne uklapa mi se nesto koncepcija Titel 9 u moju viziju. Sporet, frizider, WC... !!!??? Prostor unutra nekako skucen. Duzina pokratka...
Ako prelomim cujemo se svakako... Pozzz

Mozda je Dule u pravu... :)

Labud 1258:
Nije problem uvek bi mi hteli malo duže, za WC je u pravu 100 % ali koliko para toliko muzike ...

Pozdrav

haklberisojer:
Nisam ja alav. Ne trcim ja za metrima. Nego jednostavno nemogu svi moji snovi da stanu u takvu ladju :) Milslio ja nesto oko 7m. Znas vec...
Hvala ti jos jednom. Rekao sam vec: nikad ne reci nikad...

Kapetan:
haklberisojer....

stavi na papir sve sto misli da ti treba , onda napisi dimenzije tih objekata (WC, sport, krevet, motor unutrasnji ili spoljasnju ,terasa...)
pokusaj da ih stavis u raspored koji ti odgovara... kada dobije raspored koji ti odgovara ... dodaj jos metar pozadi i 2 metar napred i imas duzinu i sirinu ladje koja ti odgovara ... e sad duzina vodene linije (oko 80 % duzine ladje) i sirina vodene linije gledaj da ti budu vece od odnosa 3:1, znaci 3:1 3,5:1 4:1 sa tim postizes bolju brzinu ...

posle ove matematike znaces koje ti dimenzije odgovaraju ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju