Ta pasara mi stoji u dvoristu 4 godine,sada sam je okrpio i resio da dam drugaru koji ima splav da je koristi,a on ce kupiti boju,pa da ga ne bih terao da prevrce po Bgd-u nesto sto sam ja smislio,najjednostavnije je da kupi Zorkine boje jer ih ima u svakoj Rominoj prodavnici.Do sada sam ofarbao nekoliko celicnih camaca,ali kada htedoh ovog plastikanca,gle cuda nemam sa cim okvaseni deo da ofarbam,mozda i moze ali na uputstvu to ne pise,kao sto ne pise ni da li antialgin moze da ide preko poliuretana,vec pise nanosi se preko epoxy katrana ili silkareneHB(sta im je silkarenaHB?).Evo jos jedna stvar sto mi je cudna,Zorkin antialgin sadrzi bakar,koji za aluminijumske camce nije prihvatljiv zbog galvanske korozije,tj velika je razlika elektrohemijskih potencijala izmedju bakra i aluminijuma,pa bi antialgin stitio camac od algi i ujedno ga nagrizao,ali to nigde ne pise,dok Hempel ima antialgin koji nema u sebi bakar i koristi se za aluminijumske camce.Ako neko zna odgovore neka napise,trebace to jos nekom ko forsira domace proizvode.