Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Kabe Nautica - Razvigor

<< < (23/30) > >>

calypso2:

--- Citat: DuleN  18, 12, 2019, 17:30:22 posle podne ---zoki_ns,
koliko god da se trudite da budete kulturni i fini, jasno je da ste debelo prevareni i ti i Kabe... Sta vam je ciniti, to vi naj bolje znate, ali je zaista glupo kupiti novo plovilo koje je totalno defektno...

--- Kraj citata ---

Ja ne bih bio ni malo fin da mi za debele pare neko proda umesto novog - remontavano korito za koje nema ni objašnjenje šta se desilo...Ne zna ni njihov tehnolog? Pa to je tek sramota na kvadrat, a bolje reći čist bezobrazluk- jer znaju svi oni tačno o čemu se radi. A ako ne znaju, kako će da poprave? Eksperimentisaće na novom koritu? Pa šta bude-bude...
To je sve za dobru tužbu ili vraćanje para, a ne linijom manjeg otpora... Ako se tako bude radilo biće ne dvojica prevarenih, nego njih stotine!
Što se mene tiče ja neću od njih kupiti nikada ni saksiju za cveće a ne čamac.

Drivee:

--- Citat: Misha D  18, 12, 2019, 13:54:06 posle podne ---Kempi koristi ALMG 3 MN, a ne Almg 4mg kao sto se prave camci u EU.
Ako znas kolika je tu razlika onda da ne sirim pricu u ovoj temi gde je predmet plastika.
99% Al ovde se koristi iz reciklaze sa raznim primesama i necistocama, da je dobar pravili  camce  i u Eu  i u USA od njega .
Moze da bude ali ne mora da znaci.

--- Kraj citata ---

Dakle, Angela Merkel i Donald Trump prave od almg4 i mi bi trebali isto tako da radimo. Sve sto evropa radi, moramo i mi. Ovo me podseca na Acu i Brnabicku. U zadnjih 10 godina sve sto je od EU uslo u Srbiju je katastrofa. Kao, oni su neki  pametni pa ceo svet mora da ih prati.. kako da ne.
Bilo kako bilo, ja znam, za sigurno, da ce svaki Alu camac sahraniti dva plasticna. To mi je dosta. Prave se camci i od drveta pa rade posao.. a porediti drvo i alu kao materijal nema smisla, zar ne?

zankiki:
Ima plastičnih čamaca i po 30-40-50 godina (moja Marissa ima 40), a od manjih imaš i specijala, pasara, elana... Preteraga ga bre, pa po tome aluminijum će da traje 100 godina...

Da sada uzimam čamac od 5-6 metara, to bi svakako bio aluminijum... Ali nisam baš siguran da može da sahrani 2 plastična...

srsa:

--- Citat: zankiki  19, 12, 2019, 08:21:55 pre podne ---Ima plastičnih čamaca i po 30-40-50 godina (moja Marissa ima 40), a od manjih imaš i specijala, pasara, elana... Preteraga ga bre, pa po tome aluminijum će da traje 100 godina...

Da sada uzimam čamac od 5-6 metara, to bi svakako bio aluminijum... Ali nisam baš siguran da može da sahrani 2 plastična...

--- Kraj citata ---
. Pa ako su kao ova dva " bubuljičava" oće sigurno.  kuku

broker975fx:
Zanimljivo,
Ja sam taj camac uzeo nov za pomocni pre skoro 5 godina. Tada kada je spusten namazan je antialgun i od tada camac je u vodi. Znaci pipnuo ga nisam, iz vode je bio samo izvucen na 20 dana kada je bio zadnji led. Navucen na obalu i posle 10 dana vracen u vodu. Tako gledano stvarno sam teska svinja. Bas cu da pogledam to sto pisete jednom kada ga izvucem, realno bi bilo ok da ga castim sa jednim mazanjem podvodnog dela

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju