Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kabe Nautica - Razvigor
DuleN:
Brokeru, tvoj sigurno pliva na bobuljicama ha
broker975fx:
--- Citat: DuleN 19, 12, 2019, 16:50:32 posle podne ---Brokeru, tvoj sigurno pliva na bobuljicama ha
--- Kraj citata ---
Zabole me dok pliva:)
oblak:
I kod dzelkota najgoreg kvaliteta tesko da ce nepropusnost membrane propasti posle par meseci u vodi a tu je i jos koji sloj farbe. Uopste ne mora biti osmoza. Uostalom probusi mehur ako iz njega izadje voda koja jako smrdi na sirce onda jeste ako nema kiselog smrada nije. Ne treba poseban lakmus papir dovoljan je nos. Inace ovo lici i na reakciju izmedju 2 lose slozene farbe. Prajmera i antialgina. Postoje prajmeri koji udju u reakciju sa drugom hemijom i prilikom te reakcije oslobadja se gas koji proizvodi mehure. Znaci pomirisi sadrzaj mehura! Osmozni mehuri su najcesce pravilne okrugle forme...tvoji nisu.
Drivee:
I meni za sada to ne lici na osmozu, ali, moze biti pocetak osmoze.. sta god da je, na novom camcu je to nedopustivo. Nije to camac star 10 godina pa..
Kabe:
Bogami ovde se priča debelo zakuvala u mom odstustvu :)
Drago mi je da mogu da se pročitaju razna mišljenja, tumačenja, ideje, saveti i usmerenja za svakog ko ima sličnu situaciju uključujući i mene.
U svom postu napisao sam koji će biti razvojni put korita, te ću ovde svakako podeliti i nadalje sva nova saznanja koja budem imao. Smatram da ovake stvari moraju da se zavrte u etru da bi ljudi mogli da znaju šta ih očekuje i sa novijim proizvođačima čamaca čija proizvodnja iako postoji već nekoliko godina (pa čak i deceniju) može da izgubi na kvalitetu ili da ima neki pojedinačni (ili sporadični) propust.
Takođe smatram da ova pojava nije nešto novo, da se događalo i da će se događati kod proizvođača (ne mora biti i istog što smo već apsolvirali). Na njima je da izvuku pouku, vide gde su pogrešili u izradi i postaraju se da se ta greška u budućnosti ne ponovi, jer: utiče negativno na njihov imidž, pravi finansijski gubitak jer je nepohodno sanirati problem. Naravno pored toga utiče direktno i na nas korisnike.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju