Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
.
DuleN:
Tooooooooooooo Zox !!
Pobedio si: Srbistan, politiciare, usrane zakone, usranu drzavu,....
Ja sam uvek verovao u tebe i evo potvdilo se da nisam bio u zabludi !!!
DuleN:
Nije nikakva ironija, vec istinska radost !
Bez obzira sto ja ne citam tvoje postove posle prve dve recenice, razumeo sam iz komentara da si zavrsio to sto si hteo. Zaista sam jako sam zadovoljan da si uspeo u zadatku koi si sam sebi postavio i taj zadatak si zavrsio i na tome ti od srca cestitam !!!
Dobar si ti covek, samo malo vise palamudis, al to je valjda od uticaja ravnice i kosave... Ko i moja zena...
U svakom slucaju, ako prolazis pored Pazove - svrati. Rado bi s tobom popio neko pivce...
DuleN:
Hvala,
Zaista uvek dobro dosao.
mossi:
Ovo je klasična trauma koju prolazi skoro svaki geadjanin Srbije koji kao fizičko lice pokuša da u svoje ime i korist uveze bilo šta za šta su već unapred predviđeni načini "uvoza", preko agencija, firmi koje se bave polovnjacima, a u sprezi sa organima i kriminalcima zaduženima za dotičnu privrednu granu. Šta ima tamo neki Zox da uvozi i prodje jeftinije, kad mi ovde već imamo kompletan aranžman. Ajd barem da je u startu bio voljan da plati kintu više pa da mu mi to sredimo, ovako je odabrao teži put, koji će u najboljem slučaju odvratiti većinu od sličnih ideja. Slično sam i sam prošao pa mi je cela priča više nego poznata.
Inače, Zakone ove države bih spalio na lomači jer su pisani sbrda zdola, od nepismenih polupismenih, kriminalaca. Napravio Ustavotvornu Skupštinu i krenio iz početka.
Naravno, Zoxu čestitam na izdržljivosti, ali pitanje koliko je nepovratne štete ovako maltretiranje ostavilo na njegove živce.
Nadam se da će uživanje u plovidbi koliko toliko regenerisati barem deo ovako ubijanje u pojam.
Miran Dunav i javi se na pp da popijemo kafu barem.
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Ljuba:
--- Citat: mossi 17, 12, 2017, 12:31:29 posle podne ---...Naravno, Zoxu čestitam na izdržljivosti, ali pitanje koliko je nepovratne štete ovako maltretiranje ostavilo na njegove živce...
--- Kraj citata ---
Ja se iznervirao čitajući a mogu da zamislim uživo kako je to izgledalo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju