Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

.

(1/9) > >>

.:
.

kole:
A mogao si pre kupovine da proveriš šta je potrebno i koje uslove mora da ispunjava prikolica. Onda ne bi trajalo 2 meseca, nego 3 dana.

kole:
Sad već počinješ da me nerviraš. To što si ti hteo da se praviš pametan i da uštediš, pa si sam išao po prikolicu, a nisi dobro proverio uslove kod nadležnih institucija, nego po forumima, ne znači da je zakon loš. Zakon je takav kakav jeste, bio je takav i pre nego što si krenuo u celu priču. I pored sve tvoje gluposti smatraš da možeš da donosiš sud čemu nekome služi mozak.

kole:
Ne mogu da promenim kanal, kad si svaku temu zagadio.
U Nemačkoj očigledno važe drugačiji propisi. Da li ti je to palo na pamet?

Ljuba:

--- Citat: kole  16, 12, 2017, 15:54:33 posle podne ---A mogao si pre kupovine da proveriš šta je potrebno i koje uslove mora da ispunjava prikolica. Onda ne bi trajalo 2 meseca, nego 3 dana.

--- Kraj citata ---

Nema veze sa prikolicom ali ima sa administracijom: tako ja proverio u Kapetaniji, par meseci pre pristupa samogradnji šta je potrebno od papira a kada sam se pojavio posle 3 meseca sa tim papirima i gotovim čamcem dobio sam odgovor da više tako ne može a kako može ne znaju ni oni...do daljnjeg. To "do daljnjeg" traje evo skoro pa 9 meseci i još se nije porodilo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju