Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Преглед чамаца у 2018. години

<< < (6/42) > >>

zveki66:
Sama registarcija camca i ne kosta toliko, mene je ove godine izasla oko 2800 rsd ali sam zato porez platio 11500 rsd tako da ukidanje placanja registracije svake godine mi i nije neka olaksica ako ne ukinu i placanje poreza sto iskreno sumnjam da ce se desiti.
Bojim se da samo i registraciju ako ukinu ne podvuku taj namet pod nesto drugo sto obicno bude jos skuplje.

vasa:
Samo da ne bude ovako:
Meni je registracija za čamac sa kabinom,porez,polisa...itd. oko 30.000rsd. pa to pomnoze puta tri godine,pa ispadne da trebam da platim 90.000 rsd unapred za tri god.

LSI:
Има један цитат, не знам ко је то изговорио, али овако некако: Храбар човек умре једном у животу; кукавица умре сто пута на над.

Хало, људи, шта вам је, што се унапред плашите?
Сачекајмо, па ћемо видети шта су овог пута смислили.

А шта мислите ако то и није производ из њихове главе? Шта ако је то део усаглашавања с међународним прописима? Баш оно о чему смо ми хтели с њима да причамо, а због чега смо и регистровали удружење наутичара.

Хајде, дајте мало оптимизма. Ускоро ћеммо знати више. Плакаћемо сутра ако буде требало. А можда ћемо се и насмејати, ха?

Ljuba:
Ma opet dolazimo na ono kako će taj Pravilnik da se tumači, baš kao i pre. Pa zar nije lakše odmah, prilikom donošenja istog lepo sve jasno definisati nego sad čekamo tumačenje, šta je pisac hteo da kaže.

LSI:
Их, Љубо, као да не знамо с ким имамо посла...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju