Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
ČARDA 1215- Stari Slankamen
LSI:
Аух! Срећа па га не помену!
Бата Војо, па зар мене и њега поредити?
Не бојте се, ништа од повећања чланарине. Заузећу се на надлежном месту да се пензије смање још мало.
Јутрос ми жена добила неки листинг из ПИО - од децембра 2014. до децембра 2017. примила је 68.400 динара мање него што би примила по решењу. Изгледа да то није довољно.
Видим, много пензионера по аутобусима, треба ту одузети те бус-плус картице.
А што се шерпице тиче... Људи, како је добар био купус! Мени је ваљда био и лепши него другима јер сам га чекао дан дуже.
А за 1. Мај... припреме почињу.
Ја сам управо у поступку продужења регистрације.
Ових дана се уобличава и идеја о монтажо-демонтажном наслону за чамац. Ово напомињем тек онако, да не мислите да је Милета једини који нешто ради.
Дакле, спремамо се полако.
MiletaStamat:
U subotu 16.juna, od 13 h zakazuje se sastanak u Čardi 1215 Stari Slankamen. Ko odavno nije bio na nekoj svadbi a voli svadbarski kupus eto prilike da ga proba bez svadbe. Prilika je to da se nautičari i prijatelji okupe, po koju prozbore, popiju po piće i navale na iće, kotizacija zaista sića 350 dinarića, cena pića koliko ko popije, samo da se ne napije. Svoje probleme ostavite kod kuće, ponesite samo dobro raspoloženje
Znači nije šala, svadbarski kupus bre, ovaj put kuvaće ga Zlata za sve.
MiletaStamat:
Kao što sam napisao juče, svadbarski kupus je bio prste da poližeš. Druženje u Čardi je kao i uvek opravdalo očekivanja. Šetnja pontonom marine je za mene pravo uživanje, ja, Bakara i njegov sin Bogdan nismo odoleli da ne prošetamo izmedju ladja, pogledamo svaku, damo svoje mišljenje o izgledu kvalitetima, našim željama, a vreme samo tako, sunce, ne pretoplo, Dunav miran kao ogledalo, prosto smo poželeli da zaplovimo. Malo smo zavideli Marku koji je ipak izašao na Dunav i isproba neke elise na jednom od motora. Neki drugari su nam nedostajali, znaće oni koji su, ali bili su odsutni optravdano.
Laki tvoja prikolica je bila pod opservacijom.
DuleN nije mesto ali moram još jednom da ti pošaljem iskreno saučešće povodom smrti oca. Drži se roditelj je to, ali sve ima svoj početak i kraj, krug se kod svih zatvara, važno je da čovek dostojanstveno živi i isto tako ode. Uz tebe smo u mislima prijatelju naš-
LSI:
Важно је да је вама било лепо.
Народ је давно рекао: "Кога нема, без њега се може."
А да би некима од нас лепше било да смо и ми били с вама, у то нема сумње.
Ја сам се надао да ћу данас ширити тенду испред приколице али, ево, чујем да се навлаче облаци и да се киша поново спрема у Сланкамену...
srsa:
Nažalost, neki od nas su morali i da rade, a sve sa ciljem da vi možete na miru da uživate. Bože zdravlja drugi put ćemo i mi da uživamo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju