E, ovako treba... > Restauracije
To skace to prska to se buni.nece kuci place histerise ...
MiletaStamat:
Šta reći, osim čitati, gledati fotografije i uživati. Bravooo!
Misha D:
Ne znam kako si ti navikao da ploviš kada je tenda spuštena zbog vetra ili kiše, ali sa ovim puškarnicama od plastičnih prozora ćeš se baš maltretirati.
Mnogo je bolje za vidljivost da ti prozori budu veći , a o estetici da i ne govorimo.
Ovako plovilo dobija nekako kutijast oblik.
Jedino je taj materijal skuplji od ovog za tendu, ali ovako će manevar krmom uvek biti problematičan.
Na tim prozorima se mogu postaviti u mrežice za komarce na čičak ili patent zatvarače.
Majstor to sada lako može da napravi na postojećoj.
Ako ga opet budeš ubrzo postavio u oglase neće baš tom tendom biti oduševljeni kupci, mada......
Zoran T:
Lepo ta lamperija izgleda...dobro je
mesechar:
--- Citat: Misha D 22, 11, 2017, 09:44:20 pre podne ---Ne znam kako si ti navikao da ploviš kada je tenda spuštena zbog vetra ili kiše, ali sa ovim puškarnicama od plastičnih prozora ćeš se baš maltretirati.
Mnogo je bolje za vidljivost da ti prozori budu veći , a o estetici da i ne govorimo.
Ovako plovilo dobija nekako kutijast oblik.
Jedino je taj materijal skuplji od ovog za tendu, ali ovako će manevar krmom uvek biti problematičan.
Na tim prozorima se mogu postaviti u mrežice za komarce na čičak ili patent zatvarače.
Majstor to sada lako može da napravi na postojećoj.
Ako ga opet budeš ubrzo postavio u oglase neće baš tom tendom biti oduševljeni kupci, mada......
--- Kraj citata ---
Miso ja ne plovim sa spustenim tendama jednostavno plasim se ugljen monoksida ..u svakom uputstvu za plovidbu sa benzinskim motorom stoji naznaceno da tenda moze izazvati skupljanje gasa..bilo da je vanbrodski ili brodski motor. Ja uvek otvaram bokove a mesto za upravljanje je u odlicnoj zavetrini . Kao sto sam naglasio tenda je brzo demontazna iz tri dela upravo da bi mi dala potpunu slobodu i dovoljno vazduha ...realno da imam samoodlivni kokpit nebih tendu ni imao ...sto se prodaje tice ...mislim da necu menjati camac bar toliko koliko ce ova tenda biti ispravna a i kad ga budem prodavao ....nece mi cenu znatno oboriti mali prozori . Nekako ipak je bitno da se svidja prvo meni..@ko me razumes. Sto se komarnika tice imam komplet komarnik posebno...
mesechar:
nastavlja se face lifting.,,,,
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju