E, ovako treba... > Restauracije
To skace to prska to se buni.nece kuci place histerise ...
mesechar:
pokusavam da smirglanjem starih povrsina spasim sto vecu kolicinu originalnog drveta . svi delovi spera imaju plavi pecat radionice koja je radila stolariju. spasao sam veci deo..lajsne poklopce i sve je u veoma dobrom stnju a kako i nebi bilo tik i mahagoni....nagutah se laka starog u prahu. Tokom poslednjih decenija camac je u kokpitu osvezavan bezbojnim lakom ali to je bilo traljavo odradjeno...pritom zamuzgana je i plastika na nekim mestima ....puuuno posla sporog i dosadnog ali toplo je u kokpitu i suvo pustim glasno muziku i navalim na slajfericu ..
mesechar:
unutrasnjost spavaca kabina toalet i trpezarija je u perfektnom stanju tako da ne diram nista . Obecao nekoliko slika unutrasnjosti
mesechar:
kuhinja i sva unutrasnjost je od mahagonija a gore zeleni pertinaks ...mislio sam da bacam neku modernu front plocu d ubacim ali ovaj kvalitet se vise ne pravia isvidja mi se retro fazon ,,,,,baba je toliko stara da je opet u modi
mesechar:
jedino sto mi se ne dopada to su zidovi u toaletu koji su presvuceni penastom nautickom eko kozom ali je prilicno ostarila i stvrdnula se trebalo bi je osvezitiili presvuci novom . ali otvorio sam previse projekata ...to cu ostaviti da cackam na vodi iduce zime ...najverovatnije da ce pasti presvlacenje u kvalitetnu pvc lamperiju al otom potom
Bakara:
Svaka čast, ozbiljno sređivanje! Enterijer izgleda odlično, a sviđa mi se kako je u kabini odvojen krevet i ima ovaj "dnevni" deo gde može da se sedi, ruča.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju