E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (6/67) > >>

MiletaStamat:
 Meni je cevi savijao majstor Ilija. Mogu da ga pitam da li bi radio ogradu na Albina, pa da vas povežem. Ako dodješ sutra na sastanak, zvaćemo ga sa lica mesta i pitati :)

neptun:
Vidi da odaberes dobar prohrom za ogradu.ne znam dal si zainteresovan za more,ali treba uzeti prohrom otporan na slanu vodu.
Kod mene se i najmani sraf ako nije dobrog kvaliteta na moru upropasti.gde god nesto malo ofuseris to te ceka iduce godine ponovo da radis.
Ako ne uspes da izguras ove godine brodski motor,neka ostane vanbrodski dok ne naleti neki pravi ,a da odgovara.problem je kod brodskog motora cena, al na taj brod bas ide brodski motor.

Bakara:
Ne planiram more, ni sa brodom ni bez broda  sajkaca

Motor cu da resavam preko zime i do pocetka sezone, cinjenica je da je ovo projektovano za brodski motor i sve me vise vuce da ugradim brodski motor. Dva ili tri cilindra dizelas, i nema brige. Mada ostaje pitanje koliko bi to sve kostalo na kraju, koji majstor da ugradjuje i gde, da li je to sve toliko dobro u odnosu na neki dobar vanbrodski motor.....videcu, ne znam sta ce da sve izleti do pocetka sledece sezone.

mesechar:
Ugradnja motora i osovinskog voda ima da dobro kosta pa propela......mislim da je to prilicno ozbiljna avantura ..pa kormilo koje je ako se ne varam skinuto ma to je ozbiljna igranka ima da te kosta vise nego da si pazario full pack Aleksinog albina sa svom opremom i motorom. Mislim da je tu ipak realnija akcija ugradnja vanbrodskog motora kad strpas jedno trista kila opterecenja u spic.

Bakara:
Moguće. Jedino što bi smanjilo trošak je to što i dalje imam osovinski vod, priključak za usis vode, izduv itd, samo blokirano. List kormila mi je kući. Ono što nedostaje je propeler, osovina, motor i kopča...
Ako to ispada mnogo skuplje od adekvatnog vanbrodskog motora, onda će ići vb pozadi i opterećenje na prednjem delu čamca. On i sa ovih 15hp pozadi, ide stvarno dobro i ne troši puno, ali bih ja ipak da imam veću rezervu snage jer je čamac dosta visok pa bi mu, pretpostavljam, smetao neki jači vetar u dužoj plovidbi sa 15ak običnih konja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju