E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (5/67) > >>

Nidza:
Neka ti je sa srecom sa novim brodom, da ga sto pre sredis i puno plovis! Bas sam iz svoje marine redovno kad dodjem bacao oko da vidim da li je jos tu jer je bas simpatican brodic i zanimalo me da vidim kako izgleda u plovidbi, ja sam isto mislio da je samo visoko zafarban antialgin onako iz daljine.

Bakara:
Hvala puno Nidžo! Pa ima i toga što kažete ti i Alexa, gledajući slike Aleksinog Albina, i mog, vidi se da je na mom Albinu antialgin nanet malo više, prateći onu donju liniju korita.

Evo ih uporedo:

Nidza:
Nisam to za antialgin mislio da je lose, samo sam zapazio, namerno to ljudi rade jer onda bude cist camac tik iznad vode, gde se najvise i hvata prljavstina/alge/trave a ume bas tu i da se pojavi osmoza kod plasticnih, i ja sam podizao malo visinu antialgina na svom camcu na pocetku sezone.

neptun:
Ne verujem da albin moze da ima problema sa osmozom. Ni jedan brod skandinavske ili nemacke proizvodnje iz tog vremena nema osmozu ,osim ako je bio ostecen,pa popravljan. Ne znam sta su tad radili,ali je to neverovatan kvalitet laminata,a i debljina trupa je veca nego kod novijih brodova.moguce da ih je sacivala hladna voda i kratka nauticka sezona,pa su najveci deo godine na suvom,mada i ono koji su stigli na jadran pre 20-30 godina isto se dobro drze..

Bakara:
Ima li neko majstora za prohromsku ogradu za čamac, ovde u Beogradu? Čuo sam se sa Vladom (stvlada) ali mi kaže da to više ne radi. Ako imate nekog drugog, pišite

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju