E, ovako treba... > Plovila
Novi brodić - Albin 25
budens72:
Postaviti na najzgodnije mesto gde u slucaju da se koristi imas najbolji pregled...nema pravila
zankiki:
Razmisli kojom rukom bi vozio pomoćni da možeš da viriš sa strane plovila šta se dešava....
Bakara:
Da, u pravu ste. Najverovatnije će stajati na levoj strani broda jer mi sa desne izlaze sajle, kablovi i crevo goriva, pa bi to smetalo upravljanju pomoćnim motorom. Motor koji god da bude, koristiće se vrlo retko tako da i nije mnogo bitno sa koje strane je ručka na njemu. Za toliko će se izdržati ;-)
Svašta imam da uradim pre neke dalje plovidbe, ali sreća je da mi postojeće komande ipak odgovaraju jer sam danas našao sistem da ih povežem i malo isprobao kako radi "nova" Yamaha.
Sad mi sledi majstor da poveže instalaciju za startovanje i gašenje jer na motoru imam samo džek od 7 pinova, a nemam originalnu yamahinu komandu sa odgovarajućim džekom... Ako neko zna nešto oko toga, savet ili šema su više nego dobrodošli...!
Yamaha autolube 20hp
djbtea:
pozdrav komshija vidim da si u mojoj marini stara centrala evo i mog skromnog udela pomoci oko nameshtanja visine gavitacione ploce svi od prilike znamo ali poslacu sliku ako uspem, 114 114
djbtea:
to je odprilike to nema veze dali je sa daljinskim komandama ili sa rucicom ,vanbrodski motor mora tako stojati da bi bio pravilno postavljen i najoptimalnije radio bezobzira na platformu i tvoje korito priblizi kad vec prepravljash platformu shto je moguce blize nosac motora korituili ti zrcalu pozdrav 114 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju