E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (23/67) > >>

Bakara:
 Još je tamo...!  jh

DuleN:
To MIleta kibicuje nove ideje za svoje plovilo ...
Cudo je to od coveka...

MiletaStamat:
Da još sam tamo na Bakarinom Albinu, ali u mislima. Dobar čamac baš, sto više boravim na njemu sve mi se više svidja. Bakara ga sada sredjuje po svojoj meri i na kraju će zasijati u punom Sjaju.

Druženje na čamcu sa pravim ljubiteljima nautike i još boljim ljudima je pravo uživanje, a ja baš volim da uživam.

Alexa:
Dobro je ovo ispalo. Moj savet je da se, posto vec ulazis u restauraciju, sto vise drzis originalnih resenja. Imas brdo slika na https://www.facebook.com/groups/288303507893632/ tako da ti nece biti tesko da iskopiras. Mislim da su na "Albinu 25" maksimalno iskoristili prostor i funkcionalnost doveli do vrlo zavidnog nivoa tako da neznam sta bi tu moglo da se uradi bolje. Uostalom, nece ti biti problem da se, kad imas potrebe, malo provozas do Velikog Gradista i kod mene vidis sta te interesuje  114

Nidza:
Bas elegantno ispalo to sa vratima.

Nego, rekao bih po slici iza broda da si sklonio camac na sigurno preko zime  thumbup.

A sto se tice onih motora, posto jos nisi siguran ni sta je optimalno ni sta je finansijski pristupacno, mozda je najjeftinije i najsigurnije da u medjuvremenu razmislis o pomocnom motoru za slucaj kvara, pomocni je uvek tu za stani-pani, zlu ne trebalo i sa sadasnjim i sa buducim motorom, za sta god se na kraju odlucio. Znas kako kazu, kad ga imas ne treba ti, kad ga nemas, odmah zatreba (ne pitaj kako znam za ovu Marfijevu tezu  56568).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju