E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (24/67) > >>

mossi:
Originalna brošura: http://www.jonesboatyard.co.uk/documents/Albin-Manual.pdf

LSI:
Треба овај приручник пажљиво прочитати - пун је корисних савета.

Zoran T:
rekoh ja da ovo krito moze i na jedra...kad pogledam ovaj plan VL treba da pomeris tu pentu sa kraja platforme sto blize mozes krmi i plovit ce mnogo bolje...jednostavno je bas predaleko u odnosu na potrebnu poziciju propelera...

Bakara:

--- Citat: da se čovek pita  25, 11, 2017, 21:43:40 posle podne ---Druženje na čamcu sa pravim ljubiteljima nautike i još boljim ljudima je pravo uživanje, a ja baš volim da uživam.

--- Kraj citata ---
Baš tako! Meni je na čamcu uvek uživanje i volim ta druženja na vodi, a i nije bio na odmet još jedan par ruku dok smo ovo montirali.

@Alexa
Da, što se tiče iskorišćenja prostora, oni su to sigurno maksimalno iskoristilil. Baš bih voleo da nađem neke dimenzije u okviru prednje kabine, to će mi značiti ako budem menjao nešto. A razmišljam i o poseti Velikog Gradišta još od onda kad smo se čuli, i nije isključeno da se vidimo ako ne ranije, onda početkom proleća  114

@Nidza
Hvala Nidžo, jeste, sklonio sam ga u Staru Centralu za ovu zimu. Pomoćni motor je isto u planu, velika je površina ovog brodića po visini i da ostanem bez pogona po nekom vetru, mislim da bih brzo stigao od Zemuna do Borče  jh

@mossi
Hvala za brošuru, mislim da je imam negde od ranije, ali dobro si me podsetio na nju  thumbup

@ZoranT
Jeste Zoki, i ja sam to pomislio čim sam prvi put zaplovio sa ovim brodićem. Ako ostanem na vanbrodskom, obavezno ću to da uradim, motor što bliže da ide i duga noga, i to bi bilo dosta bolje.

MiletaStamat:
Sve pravi saveti, zato volim nautičare, uvek su spremni jedni drugima da pomognu. Svaka čast!!

Zorane oko te platforme nazad, pričali smo ja i Bakara, možda bi bilo dobro da ti to još jednom pogledaš na licu mesta.  Mislim da je ona malo više spuštena ka vodenoj liniji, i pri kretanju čamca pravi otpor u vodi. Kad bi se podigla i motor pomerio što bliže krmi, onda bi po mom skromnom mišljenju bilo mnogo bolje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju