E, ovako treba... > Plovila

Novi brodić - Albin 25

<< < (21/67) > >>

Zoran T:
Slazem se sa zanikikijem... i johnson ga lepo gura 10+kmh uzvodno...

Bakara:
To uvek stoji kao opcija. Videcu, nije zurba a mozda iskoci nesto zanimljivo u medjuvremenu a da je brodsko  hi
Brodski motor je svakako krajnji cilj.

DuleN:
Bakara
Kako god da radis na kraju ces zakljuciti da si POGRESIO  stri
Zato kreni sa jeftinijim varijantama, da te greske ne kostaju mnogo  114

Bakara:
Stvar je u tome sto sam ga tek uzeo, pa nemam puno provedenog vremena na vodi sa njim da bih znao sta mu treba, tacnije, sta je optimalna alternativa za brodski motor. Johnson ga tera stvarno dobro, ali pitanje je kako ce ga terati sledece sezone kad se doda jos tezine na njega, i kad malo krenu alge, kad se nadjem na nekom vetru koji duva u pramac a ja idem uzvodno itd. Elisa na Johsonu je neka brza, a teretniju nisam uspeo da nadjem, da bih dobio malo vise potiska.

Kad sve to pogledam, onda pomislim da je bolje i da uzmem 9.9ht, koji cu verovatno lako i prodati kad dodje vreme da ugradim brodski...
Mislim da necu tako lako odustati od brodskog motora, jer sto kaze zankiki, to je jedino ispravno ugraditi na ovaj brodic a i to mi je zelja od ranije.

zveki66:
Bakara, ovo sto Zox kaze je ono sto bih ja uradio da sam u slicnoj situaciji kao ti. Imas vec motor, proveren i po meni za Albina dovoljno izdrzljiv za neku normalnu plovidbu. Znas mu istoriju i moguce kvarove tako da bi sa te strane bio opusteniji. S druge strane ako resis da kupis neki polovan HT ulazes pare u nesto sto je macka u dzaku i pitanje da li ces ga lako prodati onog momenta kada budes zeleo jer to su motori koji ne trebaju bas svakom.
Po meni postoje samo dva izbora, onaj sto ti je predlozio Zox i drugi da ako kupujes vec neki vanbrodski, HT ili bilo koji drugi, prelomis,  kupis nov ili sto noviji i samim tim odustanes od ugradnje brodskog motora. 
Sve drugo je po meni bacanje para.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju