E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Savet,pomoc kako god!!!!
shomysss:
:) :) :) :) :) :) :) Ja volim da zavrsim posao pa onda da prezentujem finalni proizvod :)!Stigao sam do prozora i tu mi je dilema :snooks:!Vidim da svi stavljaju kedere ali svi isto tako imaju zaobljenog oblika prozore a moji su pravougaonasti!Da li da ih samo zalijem silikonom da ne stavljam uopste kedere????
Kapetan:
--- Citat: shomysss 08, 05, 2010, 15:29:36 posle podne --- :) :) :) :) :) :) :) Ja volim da zavrsim posao pa onda da prezentujem finalni proizvod :)!Stigao sam do prozora i tu mi je dilema :snooks:!Vidim da svi stavljaju kedere ali svi isto tako imaju zaobljenog oblika prozore a moji su pravougaonasti!Da li da ih samo zalijem silikonom da ne stavljam uopste kedere????
--- Kraj citata ---
upravo sam to hteo da ti kazem .. meni su stakla takodje pravougaona , stavljaj silikon i ne beri brigu .. sa kederima vazda neki problem , sa silikonom jedino ano ne zalijes kako treba...
ovo ti je moj savet kod mene se pokazao dobro ...
1 prvo roknes silikon jedno 2 cm od ivice plexija ka unutra , ceo krug (naravno plexi treba da je siri 3-4 cm od prozora
2 prislonis na mesto gde treba da stoji i utegnes necim da tako stoji 24 sata,
3 dok je zategnuto na coskovima sipas malo vecu kolicinu silikona da podesca recimo kao da si zalepo zvakom prozor (malo na metal malo na silikon)
4 posle 24 casa sa spoljne strane zalijes prozor tako da voda ne moze da se provuce i to je to :good:
ako stignem danas slikacu kako sam to uradio (uradi bolje ja sam nula od majstora :)
Kapetan:
e da ... 1kvm plexija je oko 5 evra (4mm) ... prednost je takodje sto kad anesto zvekne u pleksi ili izvali prozor na unutra ili prozor pukne u 5-6 parcica za razliku od stakla...
posle dve godine on malo matira pa je potrebno opet uci u trosak od 5 evra :)
shomysss:
extra hvala puno :good:!Plexi sam vec kupio i isekli su mi ljudi tako da za to ne brinem jos samo da smislim kako da mi se otvaraju bocni prozori i stvar gotova :)!Ako imas neku ideju rado prihvatam savete?
Kapetan:
--- Citat: shomysss 09, 05, 2010, 16:37:30 posle podne ---extra hvala puno :good:!Plexi sam vec kupio i isekli su mi ljudi tako da za to ne brinem jos samo da smislim kako da mi se otvaraju bocni prozori i stvar gotova :)!Ako imas neku ideju rado prihvatam savete?
--- Kraj citata ---
meni se otavraju prednji , ali sam ivario ramove pa na njih stavio plexi .... nisam skontao nista pametnije
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju