E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Savet,pomoc kako god!!!!
shomysss:
Resio sam na vodu :) pa mi je potrebna pomoc!Pronasao sam camac sa kabinom(i to lepom kao ima dve,znate na sta misllim) 6m sa 1,30 ili 25 tako nesto u losijem stanju(sav isaran,oronuo,u 100 boja,bez papira i bez icega,pod doduse bez korozije)kao nikada nije bio na vodi a meni kao laiku ne deluje bas kao istinito :police:!Cena mu je 550eura!Pa vas pitam sta mislite da li to uzeti ili nekog 'Smederevca" pa mu nadograditi kabinu??????
Darkobp:
--- Citat: shomysss 07, 09, 2009, 21:05:55 posle podne ---Resio sam na vodu :) pa mi je potrebna pomoc!Pronasao sam camac sa kabinom(i to lepom kao ima dve,znate na sta misllim) 6m sa 1,30 ili 25 tako nesto u losijem stanju(sav isaran,oronuo,u 100 boja,bez papira i bez icega,pod doduse bez korozije)kao nikada nije bio na vodi a meni kao laiku ne deluje bas kao istinito :police:!Cena mu je 550eura!Pa vas pitam sta mislite da li to uzeti ili nekog 'Smederevca" pa mu nadograditi kabinu??????
--- Kraj citata ---
6m sa 1.30m?? Malo je to cini mi se uzano za bilo kakvu ozbiljnu brodicu,ima da se ljuljuskas snjim kao na duseku :lol: Al bitno je biti samo na vodi :pogranichnik: :good:
Baci ovamo slike obavezno da ga vidimo!!
captjerry:
nema sanse da je to sirina preko svega...verovatno 1,30 u tabanu...to je negde izmedju 1.80 i 2.00 preko svega, zavisi od ugla boka...
svaki camac moze da se sredi, samo je pitanje koliko truda i, vremena i novca je neko spreman da ulozi...baci slike pa da vidimo...
deda:
Ja sam se ljuljuskao pet godina u takvom camcu i napravio sam puno kilometara i evo jos mrdam!To mi lici na smederevske mere.A sve moze da se sredi a ni cene nije strasna,cak je i mala jer toliko kosta siklja tih dimenzija u Smederevu!
shomysss:
Volje imam a za novac bi se snasao jos je i olaksavajuca okolnost to sto mogu polako da ga radim a samim tim i pare da skupljam :smile:,ali pak ako za te pare mogu da kupim Smederevca pa ja da mu napravim kabinu...nisam pametan :superstition:>?Doduse nemam iskustva sa pravljenjem kabinica jel to nesto mnogo komplikovano????
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju