E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Savet,pomoc kako god!!!!

<< < (2/21) > >>

samardza:
 Kabina nije komplikovana za rad. Ako nevaris moraces uzeti nekog bravara.Smirglati i farbati mozes sam za farbu za korito koristi dvokomponentne boje.Prajmer i farbe imaju cenu ali tu nemoj zaliti.Osmisli kabinu pa na rad,pitaj ovde ces saznati sve sta te interesuje pozz :drinks:

Gorio:
Ljudi da se razumemo jednu stvar,cuveni smederevci nisu predvidjeni za kabinu,pa cak ni onaj najveci.Moj prijatelj je stavio kabinu,i ka se zaljulja na malim talasicima samo sto se ne prevrne.Nemozes oko njega proci jer 100 posto padas u vodu,a ako se drzis onda prevrces camac.A zamislite tu skalameriju na nekom pojacanom vetru.

samardza:
  Gorio potpuno si u pravu mada si i sam video da su neki stavljali kabine.Kabina treba biti niska da se zavuces . Ja je nebi stavljao samo neku tendu da te zastiti od sunca i kise :drinks:

shomysss:
Ovaj sto sam gledao ima neku malu kabinu nekako u liniji skladno mi deluje nemam pojma onako ususkano e sada ipak sam ja laik :agree:

zorter:

--- Citat: Gorio  08, 09, 2009, 11:49:46 pre podne ---Ljudi da se razumemo jednu stvar,cuveni smederevci nisu predvidjeni za kabinu,pa cak ni onaj najveci.Moj prijatelj je stavio kabinu,i ka se zaljulja na malim talasicima samo sto se ne prevrne.Nemozes oko njega proci jer 100 posto padas u vodu,a ako se drzis onda prevrces camac.A zamislite tu skalameriju na nekom pojacanom vetru.

--- Kraj citata ---

Imao sam isti problem na shurakovom prvom kabinasu. Zapeo da postavi zadnji deo na stajacu visinu i kad stanes sa strane, oce u vodu zajedno sa mnom. Resenje smo uradili ubrzo, a to je:
S obe strane na vodenoj liniji zavarili nosace i postavili vodovodne polietilenske cevi (naravno zatvorene s obe strane) precnika 150mm. Nakon toga smo lagano hodali ivicom camca i nije tonuo ni cela 2cm. A i na talasima i vetru je bio stabilan iako je tabanas sa jedva 80cm u tabanu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju