E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Savet,pomoc kako god!!!!
rade:
Nista bez slike i pravih dimenzija.
Gorio:
Sto se tice niske kabine ,samo da se neko ususka,onda bolje da se napravi tenda,radi kise i sunca,koja ima stranice i lepo bude,a camac negubi na stabilnosti.Mislim da je to bolje nego da se uvlacis u kabinicu kao u vrecu.
shomysss:
Ako ima neko ko se razume a raspolozen je i iz Panceva je ili Bg-a da ide samnom da ga pogleda neka se javi castim pivo :drinks: i prevoz naravno :biggrin:
deda:
--- Citat: Gorio 08, 09, 2009, 11:49:46 pre podne ---Ljudi da se razumemo jednu stvar,cuveni smederevci nisu predvidjeni za kabinu,pa cak ni onaj najveci.Moj prijatelj je stavio kabinu,i ka se zaljulja na malim talasicima samo sto se ne prevrne.Nemozes oko njega proci jer 100 posto padas u vodu,a ako se drzis onda prevrces camac.A zamislite tu skalameriju na nekom pojacanom vetru.
--- Kraj citata ---
Imao sam zadovoljstvo da na smederevcu od 6m. imam kabinicu i tendicu i da se vozam skoro 6 godina!U kabini sam normalno mogao da sedim[bilo i malog viska] a tenda je bila niza nego sto je meni trebalo ali je to bila cena za koliko-toliko stabilnosti i vizuelnog sklada!Jeste da to nije to ali ako covek ima malo para onda vozi ono sto moze a ne ono sto zeli!Moram da pronadjem sliku i da je dodam da bi imao pravu predstavu o cemu pricam!Za svo to vreme nisam imao vise od case vode u camcu a vozio sam ga i po ekstremnom vremenu!
deda:
Evo slika moje prve kabine u obe verzije!Slike su malo losije jer sam slikao fotografije.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju