Nautika opšta... > EKOLOGIJA

ADA HUJA - pogorsano stanje

<< < (3/4) > >>

STG:

--- Citat: hallamiti  03, 09, 2009, 03:33:05 pre podne ---evo i izliva otpadne vode u dunav kod, malopre pomenute, fabrike Avala ada ili kako vec, ja je ceo zivot zovem avala kartonka.....STRASNO

e vidis kapetane, zbog ovoga i jos mnogo drugih S***A ti ovde hvatas samo pesa, a kedera mozemo da sanjamo obojica  :suicide:

--- Kraj citata ---
Plava voda pospesuje zastitu korita :smile:

Kapetan:
vec deset dana nesnosni smra se siri sa ade huje... prilaz URADI SAM je skoro ratna zona... i niko iz grada da ne reaguje...

ljubac:

--- Citat: gorance  09, 09, 2009, 18:57:19 posle podne ---
--- Citat: hallamiti  03, 09, 2009, 03:33:05 pre podne ---evo i izliva otpadne vode u dunav kod, malopre pomenute, fabrike Avala ada ili kako vec, ja je ceo zivot zovem avala kartonka.....STRASNO

e vidis kapetane, zbog ovoga i jos mnogo drugih S***A ti ovde hvatas samo pesa, a kedera mozemo da sanjamo obojica  :suicide:

--- Kraj citata ---
Plava voda pospesuje zastitu korita :smile:

--- Kraj citata ---

A kad upadneš depilacija zagarantovana.. :preved:

Kapetan:
od usca do visnjice jos jedino tu ima mesta za vez , ne postoji ni jedan vez na otvorenom dunavu ima par bova u visnjici i to je to ... a da nema sanse da se organizuje nijedna akcija .... nema.....

pre godinu dana trebalo je da se da recimo 500 dinara po camcu da bi dosao bager i prokopao plovni put u rukavcu .... i verovao ili ne nisu se dogovorili oko tih 500 dinara...

samardza:
Drzava kupila camac za ciscenje objavila i od tada stoji u marini   :wild:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju