Nautika opšta... > EKOLOGIJA
ADA HUJA - pogorsano stanje
Kapetan:
zao mi je sto nisam poneo veceras foto aparat ali nivo vode na adi hiju je poprilicno opao a na neku foru sa dna se dize sve sto pluta... znaci strasno kako izgleda nikada ovako lose nije izgledalo...
Kapetan:
mislim da ne ... pa tu ima preko 2000 camaca... zamisli kad se digne kuka i motika... nema od toga nista .. kako se prica a prica se svasta... najnovije je da ce da prokopaju kod kartonke prolaz iz dunava do govnare i da ce tako da se cisti , inace za potok se zaista prica da ce da ide u taj kolektor... ja se nesto ne razumem u te gradjevinske radove ali tutreba cev od recimo 4 metra precnika gde ce oni i kako ce tu cev da provuku kroz visnjicu meni nije jasno.... sve je to zamrseno za medalju ...
hallamiti:
evo i izliva otpadne vode u dunav kod, malopre pomenute, fabrike Avala ada ili kako vec, ja je ceo zivot zovem avala kartonka.....STRASNO
e vidis kapetane, zbog ovoga i jos mnogo drugih S***A ti ovde hvatas samo pesa, a kedera mozemo da sanjamo obojica :suicide:
SALE NB:
U normalnom svetu, u normalnoj državi, već ova slika bi bila dovoljna za baš masnu kaznu!!! :suicide: :sorry: :skull:
Barba:
--- Citat: Kapetan 03, 09, 2009, 02:19:00 pre podne ---mislim da ne ... pa tu ima preko 2000 camaca... zamisli kad se digne kuka i motika... nema od toga nista ..
--- Kraj citata ---
Ja mislim da nisi u pravu, ako rese da vas rasteraju, rasterace vas. Mozda ce raspisati tender za izgradnju super moderne i super skupe marine i to je to. Onda ce na svim televizijama da se hvale kako su resili dva gradska problema, leglo zaraze i gradsko ruglo u smislu 1500 camaca koji svojim izgledom ruze grad. Odgovor javnosti ce biti da tako i treba jer sta bi vi hteli? Da se baskarite na sumnjivo stecenim jahtama, a narod nema za leba. Kontradiktorno, jahte koje ruze grad, ali zavist je cudo. Na kraju krajeva sta je 2000 robova za jednog imperatora.
Bice kao i za porez na luksuzne jahte, kao i za unistavanje banaka, rasprodaju fabrika, talasalo 50 ljudi dve nedelje i idemo dalje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju