Dvoumio sam se da li je ovom tekstu mesto u ovoj temi ili u temi o održavanju motora. Vi odlučite.
Čitajući tekstove na raznim forumima na internetu, naišao sam na interesanto pitanje koje je neki Lari uputio administratoru foruma na kojem se ljudi raspituju i dobijaju savete u vezi održavanja motora.
Dragi GoBo,
Nisam ti do sada pisao ali zaista mi je potrebna tvoja pomoć I savet u vezi jedne istinski ozbiljne situacije.
Već izvesno vreme sumnjao sam da me žena vara. Uobičajeni znaci… telefon zvoni ali ako se ja javim, veza se prekine. Moja žena počela je da izlazi sa drugaricama iako kada je pitam za njjihova imena ona obično kaže: “Neke drugarice s posla, ne znaš ih.”
Uvek ostanem budan dok ne stigne taksi kojim se vraća kući ali ona se pojavi peške iako mogu da čujem zvuk motora automobile koji se udaljava, odmah iza ugla. Zašto? Možda to i nije bio taksi?
Jednom sam uzeo njen mobilni samo da pogledam koliko je sati, a ona je poludela i napravila mi scenu vičući kako nikad više ne smem da diram njen telefon i počela je da me optužuje da je špijuniram.
Medjutim, do sada nikad nisam započeo razgovor sa ženom na ovu temu. Kad sam se dobro zamislio, prošlo mi je kroz glavu da ja u stvari i ne želim da znam istinu. Medjutim, kada je prošle večeri izašla, rešio sam da je proverim. Odlučio sam da parkiram svoj Harlej Dejvidson odmah pored garaže i da se sakrijem iza njega tako da mogu da vidim iza ugla celu ulicu kada se vrati kući.
Upravo tada, dok sam čučao iza Harlija, primetio sam na poklopcu ventila na mojoj mašini nekoliko kapi ulja.
Da li je to nešto što bih mogao sam da sredim ili bi bolje bilo da se obratim dileru kod koga sam kupio motor?
Molim te da mi hitno odgovoriš odgovoriš na ovo pitanje.
Hvala,
Lari