Meni se cini da ti imas jako lagan camac, po konceptu pravu jurilicu i da nemas nikakav problem trima.
Ne znam da li ste primetili da se on ne zali da se camac podize, vec da "skace i da otpadaju bubrezi", sto je sasvim uobicajeno na tim brzinama kod glisera jer camac "(pre)skace" po talasima. Tada su mu sigurno samo krma i propeler u vodi i tada pri svakom naletu na talas ravnijim delom korita imas osecaj udara jer se talasi ne seku pramcanom izrazenijom V formom korita.
Uostalom, potrazite na youtube-u par snimaka trka sa slicnim camcima pa cete videti kako to izgleda.
Na tvom mestu, ne bih nista dirao, pogotovo ne bih strukturno menjao krmenu dasku u odnosu na originalnu, brzine su ti vise nego fenomenalne (i to te brzine sa samo 40ks), pri tom na pola gasa ides 35km/h sto je fenomenalna brzina na vodi, a stedis i gorivo i motor. Utrosi ti sledecih 15 litara da uzivas u Dunavu ili

ili oba, kakve vec imas preferencije.
Ne valja trim, a on i sa troje ljudi ide preko 40km/h !? Na tvom mestu, moje razmisljanje bi bilo, uzivanje na racionalnoj potrosnji pri brzni od 35km/h, a rezerva snage omogucava da plovis istom brzinom i sa vecim brojem ljudi, naravno uz povecanje potrosnje.
I sa takvim camcem bezbednost na prvom mestu!!! Obavezno osigurac za gasenje motora oko zgloba ruke!!!