E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 20, nema vode za hladjenje pri brzini..

<< < (5/5)

zankiki:

--- Citat: oblak  27, 03, 2017, 16:39:25 posle podne ---Impeler da falsira onda bi i upregnut u obalu na tim obrtajima falsirao. Al da bi bio siguran, skini kapu, otvori poklopac termostata i gas u mestu da vidis koliko realno vode ide u motor. Ne moras biti u brzini. Impeler ili radi ili ne, nema mozda.

--- Kraj citata ---

Naravno da ima, objasnio sam kako je bilo kod mene.
Kada ne radi dobro, nema snage da pri brzini uvlači vodu.

STG:
Znam da se u slucaju ekstremno prljave/blatnjave vode, vode u naglo dolasku ili posle kise, zapusi crevo za hladjenje, tj kontrolni mlaz vode.
Predpostavljam da nece biti neobicno ukoliko je sam sistem blokirao neki gost...

maverick:
Kontrolni mlaz nema veze s hladjenjem...ako je taj dio tanke cijevi i začepljen...motor ce se hladiti samo sto mi tad ne vidimo tu indikaciju...Nema veze koliko dobar ili loš majstor...pogreske se dogadjaju i ispravljaju...uvijek vjerojatnost ima da se nesto zacepi...a to ce lako uociti kad rastavi...a i sto kazes nije to malo para... 6589

STG:
Nesporazum.
Bas radi toga sam i pomenuo da je moguc nedostatak kontrolnog mlaza, ali zaboravih da pomenem da to i nema veze sa hladjenjem u celini.
Ipak, ako nema konteolnog valja stati...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju