E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 20, nema vode za hladjenje pri brzini..
Drivee:
Pozdrav,
Zasto nemam hladjenje kada se camac krece? Kada je u leru odlican mlaz.nabijem camac u obalu, ubacim u brzinu, dam gas i opet sve odlicno, ubija kako je dobar. Cim krenem da se krecem po vodi, mlaz se gubi i krene da se greje. Nova pumpa i nov impeler.
jel ima neko ideju sta moze da bude?
broker975fx:
Kakva misterija, hajd da nema mlaza kada guras obalu ali nema ni kad plovis, nisam to do sada video, bas me zanima dijagnoza
Kapetan:
verovatno je resenje neka glupost...
ajd da pokusamo sa jednim takvim ... kesom koja se zakacila za dno camca.. sve dok camac stoji ona visi ispod camca kada krene da se krece ona iz viseceg predje u vijorenje i zatvori usis ....
sanse za ovako nesto 1% ... al baci pogled
:)
Drivee:
probacu kapetane to, pogledacu, mada skoro je bio napolju ali provericu.
@Brokeru, tacno tako, misterija. Totalno nema veze sa fizikom! Veoma zeznuta situacija, a kada vozim na leru, radi sve, cim dodam gas na recimo 20% nema vode i krene da se greje. Cak sta vise, tomos 4 me sada sije, znaci vozim totalno na leru pa skoro. Cim dodam gas malo nema vode..stanem, izbacim iz brzine a on se pojavi. Postavio sam na nekom USA forumu i jos jednom..
Da dodam, nov impeler je stavljen i vodena pumpa. majstor je to stavljao koji je OK. uradjen servis..sve na buretu bilo ok a na terenu ne valja.
zankiki:
Ja sam imao istu situaciju na T18 jesenas, u leru radi, u brzini ne.
Bio je problem imepeler, raspao se, otpalo par krilaca... Pri velikoj brizni nije imao snage da uvuče vodu koja struje pored noge.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju