E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 20, nema vode za hladjenje pri brzini..

<< < (4/5) > >>

broker975fx:
Ovo sto oblak kaze pije vodu samo pod uslovom da je ovaj motor prvi put montiran na camac, ja sam nesto stekao utisak da je ova kombinacija ranije radila normalno. Ako je tako moguce da je impeler neka domaca radinost i da nesto ne valja sa njim. Ja bih od toga krenuo.

oblak:
Impeler da falsira onda bi i upregnut u obalu na tim obrtajima falsirao. Al da bi bio siguran, skini kapu, otvori poklopac termostata i gas u mestu da vidis koliko realno vode ide u motor. Ne moras biti u brzini. Impeler ili radi ili ne, nema mozda. Levak iznad propelrea se moze i videti, nekad cuti, kao srkanje na nekim obrtajima. Propele koje su brze ponekad izbace svu vodu izmedju ploce i povuku vazduh. Kad se to desava malo onda se vide ostecenja od molekula kiseonika na samoj farbi pa cak i telu propelera. Kineticka energija koja se oslobadja je ogromna.  U svakom slucaju skini poklopac termostata  i pun gas da vidis dal ima snadbevanje u mestu . Ako je sve ok onda samo veca antikavitaciona ploca.

maverick:
iLI netko laze da je novi impeler ili nije dobro namontiran...mozda je netko zaboravio da stavi štift izmedju njega i osovine...Skini petu i na osovinu zavrni bušilicu i vidjeces da li baca, a ujedno i na cijev koja izlazi iz motora mozes staviti crijevo s vodom i vidjeti protočnost kroz sami motor. Ovdje se motor pregrijava ...i svakako ga nemoj tako voziti i isporbavati previse

profi012:
I ja sam pomislio na stift izmedju impelera i osovine.

Послато са LG-H440n

profi012:
Ako je majstor takav kao sto si napisao,onda nemas puno razloga za brigu. Sredice on to brzo. Opasno je kad na sve probleme dodas i loseg majstora. To je glavobolja..

Послато са LG-H440n

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju