E, ovako treba... > Restauracije

Princeza sredjivanje drugi krug

<< < (19/34) > >>

vepar:
Hvala, hvala! Jos samo Dunav da poraste jedno 50cm pa da mozemo da izadjemo iz ove nase bare! Jedva cekam da zaplovim, bas kriziram...

vepar:
Taman kada sam zavrsavao sa ovim radovima osetim smrad pokvarenih jaja! Otvorim boks sa akumulatorima kad imam sta da vidim jedan od kucnih akumulatora se blago naduvao i vreo! Moram da priznam da su ta dva kucna akumulatora  prastara i da sam ih dobio sa brodom. Posto su paralelno spojeni zamenio sam ih oba sa dve nove exidove stotke! Sada imam ukupno 300 Ah novih akumulatora i mislim da sam miran vise godina...

Kolibri:
Duguješ nam kad zahladni izveštaj kako greje. Za koju zapreminu prostora je predviđen uređaj.
Mene rešavanje ovog problema očekuje sledeće godine, ovu zimu sam na suvom.
Na prvu mi izgleda prihvatljivo i privlačno.

Misha D:
ovi uredjaji su najbolji sistem za naše veličine plovila.
Regulacijom na kontrolnom panelu mogu pokriti sve niske temperature.
Održavanje je skoro nikakvo.
Potrebno ga je jednom-dva puta na kratko uključiti i leti da bi se samopodmazali pokretni delovi.
Ima i funkiciju običnog ventilatora u letnjem periodu ali je to nepraktično razbacivanje sa , nikad dovoljnom, el.strujom.

Dora:
Pročitao sam temu od početka  eek Za ne poverovati šta si napravio od brodića. Na stranu troškovi koje sam delimično sabrao i deluju za infarkt ostalo je entuzijazam za svaku pohvalu. Imao sam taj osećaj za neke aute svojevremeno, nadam se da ću se pelcovati od vas :)   llll

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju