E, ovako treba... > Restauracije

Princeza sredjivanje drugi krug

<< < (18/34) > >>

vepar:
Međutim kada sam pozvao Bojana jedno 3 dana smo se vijali kada će doći samo da pogleda posao a onda me je odložio za još nedelju dana te sam se odvažio da samostalno uđem u ovaj poduhvat (kakve majstore imamo sve moramo sami da radimo) Tri četiri dana sam burgijao na brodu od 5 popodne pa do 3-4 ujutru. Dokupio sam za još jedno 100 € kablova, prodora, alu creva i kojekakvih sitnica i sve sam samostalno ugradio uz pomoć jednog prijatelja kome nikada ništa nije teško. Alu crevo fi 60 je bilo teško naći po nekoj normalnoj ceni i na kraju sam ga neočekivano našao u gumatiku!? Posao je bio baš težak, sve je nepristupačno i zavučeno... A Limovi debeli i nerealno tvrdi. O šumi kablova u razvodnom ormanu na koje sam dodavao osigurače da i ne govorim. Međutim trud se isplatio uređajje jednom rečju BRUTALAN!!! Skoro se ne čuje kada radi, bukvalno za 2 min zagreje brod i uđe u najslabiji režim rada. Goriva troši oko 100 g na sat i oko 2A struje vuče. Sam se pali, vuče gorivo, reguliše režim rada, jačinu ventilatora ma sve sam radi. Kontrola se vrši putem malog jednostavnog displeja.

vepar:
Pored webasta sam na "Kupujem prodajem" isčeprkao i potpuno nov plinski rešo od inoxa. Uređaj je engleskog porekla i baš je marine uređaj. Našao sam ga na netu po ceni od 185 funti eek. Za razliku od mog starog poseduje i termo elemente i ne dva nego 3 gorionika, još je na sebi imao i onu plavu zaštitnu foliju, nije mi jasno zaštoga je čovek prodao za 60 €. Baš je čučnuo i baš mi se dopada. A kupio sam i spravicu za pretakanje goriva tačnije crevo sa malom pumpicom na kraju koja povuče gorivo iz kante a ostalo odradi gravitacija. Zbogom bolu u leđima i prosipanju dokle točim iz fricovke!  sajkaca

Haos koji sam napravio na brodu izvodeći ove radove mislim da nije ni potrebno da pominjem! Trebalo mi je 3 sata samo da sve vratim na svoje mesto!

zankiki:
Bogami, idu hladni dani i lepo ćemo se družiti, a ni pivo nam se neće grejati, sem uz vatru  sajkaca

MiletaStamat:
Bravooo!!! Za vas sezona kao da sad počinje.

DuleN:
Bravo majstorcino !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju