E, ovako treba... > Restauracije

Princeza sredjivanje drugi krug

<< < (8/34) > >>

broker975fx:
Primetio sam ti na koritu nekoliko kao rupica, predpostavljam posledica galvanske struje, da li si ih popunjavao sa necim ili samo farba preko

vepar:
Samo sam ih prefarbao, nemaju ni 1mm dubine, pa sam odlučio samo da ih prefarbam...

oblak:
Sto ne uzmente CO2 aparat za varenje i napunite te rupice? Solidan varilac moze to da odradi da se nista ne treba brusiti posle.

vepar:
Nema tu dubine ni 1 mm jako teško da bi se to moglo popunjavati var aparatom... Zahtevalo bi puno brušenja i mislim da bi to predstavljalo veliki nepotreban posao... U ostalom nemam nameru da me brod nadživi! :D a i morao bih vaditi podove da ne bih nešto zapalio a deo gde je rezervoar ne bih ni smeo da varim. Nosač zadnjih merdevina za ulazak u vodu sam morao da zavarim na rezervoar i to sam uradio sa puno straha, pec po pec pa hlađenje posle svakog vara... Akcija je uspešno završena bez eksplozije! clap

oblak:
To se u svakom slucaju zapunjava CO2 aparatom,kad su u pitanju rupe od galvanskih struja. E sad dal hoces ili ne druga je stvar. Ne shvatam zasto prave rezervoare pregradnjom korita  ffff

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju